Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 16 de juliol del 2022

'Yu Yu Hakusho Series'.


Des de Comicbook ens informen de que Takumi Kitamura, actor i vocalista/guitarrista de la banda japonesa Dish, interpretarà a Yusuke Urameshi en la sèrie live-action de Netflix de Yu Yu Hakusho.

Kitamura va estar prèviament en la versió live-action de Tokyo Revengers, on va interpretar a Takemichi Hanagaki, pel que aquest no serà el seu primer paper en una adaptació live-action d’un anime. Yu Yu Hakusho s’estrenarà a la plataforma al desembre de 2023, on serà retransmesa simultàniament a tot el món.

El Manga Yu Yu Hakusho es va publicar originalment a la Weekly Shonen Jump des de desembre de 1990 a juliol de 1994, mentre que l’anime es va emetre a Fuji TV des de octubre de 1992 fins al desembre de 1994. La sèrie es considera un clàssic influent en el geenere Shonen, i el seu creador, Yoshihiro Togashi, després va crear el manga igualment estimat Hunter x Hunter.

“Un fatídic dia, Yusuke Urameshi, un delinqüent de 14 anys amb un futur ombrívol, té la oportunitat miraculosa de canviar tot quan s’abraona d’amunt d’un automòbil en moviment per a salvar a un nen”, diu la sinopsis oficial del Manga. “El seu últim sacrifici està tant fora de lloc que les autoritats del regne dels esperits encara no estan preparats per a deixar-lo passar. Koenma hereu al tron del regne dels esperits, li ofereix a Yusuke l’oportunitat de recuperar la seva vida completant una sèrie de proves. Amb la guia del déu de la mort Botan, ha de frustrar les presencies malignes a la terra com un Detectiu Espiritual”. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada