Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 10 de juliol del 2022

'Echo'.



S’ha anunciat que Charlie Cox i Vincent D’Onofrio tornaran al Univers Cinematogràfic de Marvel a la sèrie Echo del pròxim any a Disney+.

Cox, qui va interpretar a Matt Murdock/Daredevil i Vincent D’Onofrio, qui va interpretar a Wilson Fisk/Kingping, van ser vist originalment a la sèrie de Daredevil de Netflix. Tot i això, ambdós apareixent en treballs recents en el UCM, amb Murdock (Cox) tenint un ‘cameo’ a Spider-Man: No Way Home i Fisk (D’Onofrio) interpretant-lo a la sèrie Hawkeye de Disney+.


Suposadament, Matt Murdock cercarà un antic aliat durant la sèrie, de qui el podcast The Weekly Planet diu que és Jessica Jones, un personatge de Marvel a Netflix, originalment interpretat per Krystren Ritter. Els dos van unir-se prèviament en la mini-sèrie The Defenders de Netflix, pel que no està descartat que els dos es tornin a trobar.

“La història d’origen de Echo torna a visitar a Maya López, el qual el seu comportament despietat a la ciutat de Nova York l’atrapa en la seva ciutat natal”, diu la sinopsis. “Ella ha d’enfrontar-se al seu passat, retrobar-se amb les seves arrels natives americanes i abraçar el significat de la família i la comunitat si algun cop espera seguir endavant”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada