Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 21 de juliol del 2022

'Madame Web & Insidious'.


Des de Variety ens informen de que el pròxim film de superherois de Sony/Marvel, Madame Web, endarrereix la seva estrena del estiu de 2023.

Anteriorment programat per estrenar-se al Juliol de 2023, Madame Web ara s’estrenarà al octubre de 2023. Per la seva part Insidious 5 ara ocuparà el lloc de Madame Web i s’estrenarà el 07 de Juliol de 2023.

Madame Web de Sony està protagonitzat per Dakota Johnson com el personatge principal. Al costat de Johnson també hi trobarem a Sydney Sweeney (Euphoria), Celeste O’Connor (Ghostbusters: Afterlife), Isabela Merced (Transformers: The Last Knight) i Emma Roberts (We’re the Millers), al costat del nominat al Globus d’Or Tahar Rahim.

Creat per l’escriptor Denny O’Neil i l’artista John Romita Jr. l’any 1980, Madame Web és una psíquica cega que s’ha convertit en un personatge important en el món de Spider-Man degut als seus vincles amb “The Great Web”, una construcció multiversal que uneix tots els personatges de “Spider” en tot el multivers.

Dirigeix S.J. Clarkson, que no és aliè al MCU ja que Clarkson ha treballat tant a Jessica Jones com a The Defenders per a Netflix. El guió estarà escrit per Matt Sazama i Burk Sharpless, els quals han escrit el guió de Morbius protagonitzat per Jared Leto.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada