Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 7 de juliol del 2022

'Furiosa'.


Un nou lot de fotografies darrera de les càmeres del set australià de la preqüela d’acció de Warner Bros. Pictures, Furiosa, protagonitzat per Anya Taylor-Joy, han aparegut en línia (a través del Daily Mail UK). El film arribarà als cinemes el pròxim 24 de Maig de 2024.

Aquestes fots des del set de Furiosa, que podeu veure a continuació, finalment ens donen un primer cop d’ull al personatge malvat de Chris Hemsworth, qui llueix una barba roja i una pròtesis en el nas. Curiosament, sembla que la família de l’estrella de Thor: Love and Thunder s’inclourà en el film, ja que l’actriu i esposa Elsa Pataky i els seus tres fills, al costat del pare Craig Hemsworth, també es poden veure en les fotografies vestint disfresses amb altres extres.

“A mesura que el món s’ensorra, la jove Furiosa és arrabassada de Lloc Verd de Moltes Mares, i cau en mans d’una gran tribu nòmada de Motociclistes liderada pel Senyor de la Guerra Dementus”, es pot llegir en la sinopsis del film. “Fent la ruta de Wasteland es troben amb la Ciutadella presidida per The Immortan Joe. Mentre els dos tirans lluiten pel domini, Furiosa ha de sobreviure a moltes proves mentre reuneix els mitjans per trobar el camí a casa”.

El film es descriu com una història independent que es submergirà en els orígens del personatge, prèviament interpretat per Charlize Theron (The Old Guard) abans de creuar-se amb l’antiheroi epònim de la franquícia de la nau nodrissa. El film està protagonitzat per Anya Taylor-Joy (The Queen’s Gambit), Chris Hemsworth (MCU films) i Tom Burke (Mank). Aquest últim ha substituït a Yahya Abdul-Mateen II, qui va abandonar el projecte degut a conflictes d’agenda.

La preqüela de Mad Max: Fury Road, està escrit i dirigit per George Miller, qui coprodueix el film al costat del productor nominat al Oscar Doug Mitchell. La productora Kennedy Miller Mitchell de Miller, amb seu a Austràlia, també s’adjunta a la producció.

Mad Max: Fury Road també va estar protagonitzada per Nichols Hoult (Warm Bodies, X-Men: Days of Future Past), Hugh Keays-Byrne (Mad Max, Sleeping Beauty), Nathan Jones (Conan the Barbarian, Troy), Zoe Kravitz (Divergent, X-Men: First Class), Riley Keough (The Runaways, Magic Mike) i Rosie Huntington-Whiteley (Transformers: Age of Extinction).

El film va tenir una recaptació mundial de $375.709.470 per a un pressupost de $150.000.000.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada