Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 28 de juliol del 2022

'Oppenheimer'.

Universal Pictures ha publicat el primer teaser tràiler de Oppenheimer, el pròxim drama de suspens biogràfic de Christopher Nolan, que estarà disponible als cinemes el 21 de Juliol de 2023.L’avanç es va mostrar per primer cop als cinemes durant el primer cap de setmana del últim film de terror de Jordan Peele, Nope.

El tràiler ofereix el primer cop d’ull a la pròxima epopeia farcida d’estrelles de Nolan. Presenta a Cillian Murphy com l’home  que va canviar per sempre el món amb la seva creació destructiva. També inclou diàlegs d’altres personatges que parlen sobre el significat i la conseqüència de la contribució de J. Robert Oppenheimer a la invenció de la bomba atòmica.

“El thriller èpic filmat en IMAX empeny al públic a la paradoxa trepidant del home enigmàtic que ha d’arriscar-se a destruir el món per a salvar-lo”, es pot llegir a la sinopsis.

A continuació podeu veure l’avanç...

          

Oppenheimer està protagonitzat per Cillian Murphy (Peaky Blinders), Emily Blunt (Edge of Tomorrow), Robert Downey Jr. (Avengers: Endgame, Iron Man saga), Matt Damon (Good Will Hunting), Rami Malek (Bohemian Rhapsody), Florence Pugh (Midsommar), Josh Hartnett (Pearl Harbor), Benny Safdie (Good Time), Dane DeHaan (Chronicle), Jack Quaid (The Boys), Dylan Arnold (You Season 3), entre d’altres.

El film està programat per a fer el seu debut el 21 de Juliol de 2023, el film està escrit i dirigit per Nolan, basat en el llibre guanyador del Premi Pulitzer “American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer”, de Kai Bird i el difunt Martin J. Sherwin.

Oppenheimer estarà distribuïda als cinemes de tot el món per Universal Pictures. Nolan i Emma Thomas produeixen a través de la seva productora Syncopy al costat de Charles Roven de Atlas Entertainment. El film s’està filmant en una combinació de film de gran format IMAX de 65mm i 65mm format llarg, en diverses localitzacions en els Estats Units, inclosos Nou Mèxic, Califòrnia i Nova Jersey.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada