Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 19 de juliol del 2022

'Fear Street'.


Ha passat més d’un any des de que Netflix va adaptar la clàssica sèrie de novel·les de terror adolescent de R.L. Stine, Fear Street, en un esdeveniment de trilogia de films en tres setmanes i donat el seu èxit, els fans encara es pregunten si el servei de streaming planeja expandir la franquícia de terror adolescent. Segons Bloody Disgusting, Netflix està treballant en la producció de més films de Fear Street, i les fonts del mitjà confirmen que el servei de streaming actualment està “molt avançat en el desenvolupament”.

Encara es manté en secret més detalls sobre les possibles seqüeles. Tampoc està clar si la directora Leigh Janiak està involucrada en el procés de desenvolupament. L’any passat, en una entrevista anterior, Janiak creia que la trilogia Fear Street té potencial de donar-li a Netflix el seu propi “univers de terror al estil MCU”.

Basada en la sèrie de novel·les de terror més venuda de R.L. Stine, la trilogia Fear Street abasta els tres períodes de temps diferents a Shadyside: 1994, 1978 i 1666. Segueix la sinistre història de Shadyside a través d’un malson de 300 anys en desenvolupament. L’any 1994, un grup d’adolescents descobreix que els terribles successos que han perseguit a la seva ciutat durant generacions poden estar connectats i que poden ser els pròxims objectius.

La trilogia està protagonitzada per Kiana Madeira, Olivia Scott Welch, Benjamin Flores Jr., Julia Rehwald, Fred Hechinger, Ashley Zukerman, Gillian Jacobs, Darrell Britt-Gibson, Elizabeth Scopel, Jordana Spiro, Jordyn Dinatale, Sadie Sink, Emily Rudd, Ryan Simpkins, Mccabe Slye, Ted Sutherland i Maya Hawke.

La trilogia de Fear Street està dirigida i produïda per Leigh Janiak a partir d’un guió adaptat per Kyle Killen. Els productors són Peter Chernin, David Ready, Jenno Topping, Doug Torres i Jeffrey Harlacker amb Kori Adelson, Timothy M. Bourne, Yvonne M. Bernard, Joan Waricha i Jane Stine com a productors executius.

Teniu els tres films disponibles a Netflix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada