Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 1 d’agost del 2022

'Tomb Raider'.


Fa setmana i pico escrivia que en una entrevista feta a Alicia Vikander, les possibilitats d’una seqüela del seu Tom Raider de 2018 quedaven una mica lluny després de l’adquisició de MGM per part de Amazon.

Doncs bé des de The Wrap, encara allunyen més o si més no ja directament descarten aquesta possibilitat, ja que des del lloc web ens informen de que els drets de la franquícia cinematogràfica de Tomb Raider han caducat després de que MGM no donés llum verda a una seqüela a temps, i això significa que la franquícia està ara en joc.

MGM tenia fins al mes de Maig d’aquest any per a posar en marxa la producció d’una seqüela de Tomb Raider, però ara s’han perdut els drets al no aconseguir-ho. Això al mateix temps, ha desencadenat una guerra d’ofertes a Hollywood, amb “una gran quantitat” d’estudis que han presentat ofertes per la popular franquícia de videojocs.

El pròxim film, sembla a ser, que serà un reboot complet de la franquícia sense Alicia Vikander, que va interpretar a Lara Croft en el darrer reboot cinematogràfic de la sèrie. A Tomb Raider, Vikander es va posar a la pell de l’emblemàtica Lara Croft i va obtenir uns $274.650.803, amb el que ni tan sols va ha arribar a cobrir gestos. A més, les crítiques van ser ferotges.

La pròpia crítica de IGN deia: “La por que hi havia en veure a una Lara Croft irreconeixible s’esvaeix aviat. Alicia Vikander fa seu el personatge i salva el paper. En quant al guió al que s’enfronta...millor oblidar-lo aviat”.

MGM ja havia començat a estudiar una seqüela, amb la guionista de Lovecraft Country, Misha Green, com a guionista i directora, però això també ha quedat descartat. GK Films va adquirir els drets de Tomb Raider al 2011 de Square Enix i ara està considerant ofertes.

Les coses sembla que li van millor a la banda dels videojocs per a Tomb Raider. Embracer Group va adquirir a principis d’any l’empresa Crystal Dynamics, desenvolupadora de Tomb Raider, i l’estudi està treballant en una nova aventura de Lara Croft a Unreal Engine 5. Això si, encara tindrem d’esperar un bon temps per a veure en acció la interacció de la Lara Croft, ja sigui en les nostres consoles o en la gran pantalla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada