Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 20 d’agost del 2022

'National Treasure 3'.


Durant quinze anys, hi ha hagut una pregunta persistent per a algunes franquícies, on està National Treasure 3? Les converses sobre una seqüela centrada amb Benjamin Franklin Gates (Nicolas Cage) han estat en curs des de llavors, però mai ha sorgit res concret. Un cop que Disney+ va confirmar una sèrie de televisió de National Treasure per al servei de streaming i no presentaria al personatge de Cage, semblava que potser havia passat el temps; però parlant amb comicbook.com en l’entrevista per a promocionar Top Gun: Maverick, el productor Jerry Bruckheimer, va confirmar que hi ha un guió escrit per a National Treasure 3 i tan sols estan esperant que Cage l’aprovi.

“Esperem, estem treballant en el guió ara mateix. Tan de bo [Cage] li agradi, però és realment bo. Així que crec que li farem arribar en breu”, va dir Brukheimer.

Amb la pròxima sèrie de Disney+ avançant i presentant moltes altres cares que tronen a la franquícia, la probabilitat de un National Treasure 3 semblava baixa, inclús el propi Cage ho va aigualir a principis d’any. Quan se li va preguntar en el mes d’abril si hi hauria un National Treasure 3, durant una sessió de preguntes i respostes a Reddit “Ask Me Anything”, Cage va respondre: “No, la prioritat era convertir-ho en una sèrie de televisió, així que diria que provablement no”. Ara aquí estem tan sols quatre mesos després i les coses semblen haver canviat.

Cage també va reflexionar sobre l’estat estancat de National Treasure 3 en una entrevista amb GQ. El guanyador d’un premi de l’acadèmia va assenyalar que molts dels seus altres films que es van estrenar després de National Treasure 2 no ho van fer tan bé, i va dir: “El telèfon va deixar de sonar. Va ser com, que vols dir com que no estem fent National Treasure 3? Han passat 14 anys, perquè no. Bé, The Sorcerer’s Apprentice (L’aprenent de Bruixot) no va funcionar, i Ghost Rider realment no va vendre entrades. I Drive Angry simplement va venir i va marxar”. Segons el que ens va dir Jerry, sembla que Nic hauria de tenir el seu telèfon a prop.

En quan a la sèrie de televisió National Treasure, els creadors tenen l’esperança de que Cage pugui aparèixer a la sèrie de Disney+. “Pregarem i suplicarem i el que sigui”, va dir la co-creadora Marianne Wibberley a Deadline. “Ho tindrem en dos segons. És el nostre actor preferit entre tots. El vam presentar com a Ben Gates abans de que fos Ben Gates. Va ser la nostre primera opció”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada