Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 16 d’agost del 2022

'The Black Phone 2'.


Després de l’exitosa estrena als cinemes de The Black Phone, el director Scott Derrickson va confirmar que “s’està parlant molt” sobre la possible seqüela del film de terror sobrenatural. A més de rebre excel·lents crítiques, el film protagonitzat per Ethan Hawke ha resultat ser un èxit de taquilla tan per a Blumhouse com per a Universal Pictures, ja que ha obtingut una recaptació mundial de $152.829.615 a taquilla per un film amb un pressupost de entre $16-$18 milions.

“Ja hi ha moltes converses i molta pressió”, va dir Derrickson durant la seva entrevista amb ComicBook. “Vull dir, el film va costar uns $18M i en última instància guanyarà provablement entre $160-170M en tot el món. Així que volen un altre. O i tant que ho fan”.

The Black Phone està protagonitzat per Ethan Hawke juntament amb els prometedors joves actors: Mason Thames i Madeleine McGraw. Al seu costat hi trobem a James Ransone, Jeremy Davies, Brady Hepner, Jacob Moran i Jordan Iasiah White. Reuneix a Derrickson i Cargill amb Ethan Hawke i James Ransone, els quals van treballar junts a Sinister del 2012.

El film explica la història de Finney Shaw, un nen tímid però intel·ligent de 13 anys, que és segrestat per un assassí sàdic i atrapat en un soterrani insonoritzat. Quan un telèfon desconnectat a la paret comença a sonar, Finney descobreix que pot escoltar les veus de les víctimes anteriors del assassí. I estan decidits a assegurar-se de que el que els va passar a ells no li passi a Finney.

El film està produït, dirigit i coescrit per Derrickson, qui va escriure el guió amb C. Robert Cargill (Doctor Strange, Sinister franchise) i es basa en el guardonat conte curt de Joe Hill del seu best-seller del New York Times, 20th Century Ghosts. Derrickson i Cargill van produir el projecte a través de la seva productora Crooked Highway Productions al costat de Jason Blum amb la seva companyia productora homònima, mentre que Universal i Blumhouse van distribuir el film.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada