Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 9 d’agost del 2022

'Ironheart'.


A mesura que continua la producció de Ironheart, arriben les primeres fotografies darrera de les càmeres des del set de la pròxima sèrie de Disney+ de Marvel Studios (a través de Just Jared). Presenten el nostre primer cop d’ull a l’armadura de ironheart de fabricació pròpia de Riri Williams, inspirada en les armadures de Iron Man. S’espera que la sèrie faci el seu debut en algun moment del any que ve.

A més de Thorne, les fotos des del set també ens brinden el nostre primer cop d’ull al veterà de Hamilton, Anthony Ramos, qui interpreta al malvat de la sèrie, The Hood.



Ironheart estarà protagonitzada per Dominique Thorne (If Beale Street Could Talk), qui interpretarà a Riri Williams. Al costat de Thorne hi podem trobar a Anthony Ramos (In the Heights), Manny Montana (Good Girls) i Lyric Ross (This is Us).

Riri Williams (Thorne) es descriu com “una adolescent brillant que, en els còmics, va construir la seva pròpia versió del vestit de Iron Man en un dormitori del MIT”. En els còmics, a vegades substitueix a Tony Stark com a Iron Man. El personatge en el que es basa la sèrie va ser creat per l’escriptor Brian Michael Bendis i l’artista Mike Deodato, i va fer el seu debut per primer cop a Invincible Iron Man Vol.2 #7 al 2016.

Thorne veurà per primer cop al seu personatge arribar al Univers Cinematogràfic Marvel, en la molt esperada seqüela Black Panther: Wakanda Forever.

Chinaka Hodge (Snowpierce) és l’escriptora principal de Ironheart. Estarà dirigida per Sam Bailey i Angela Barnes, amb la producció executiva de Ryan Coogler a través de la seva productora Proximity.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada