Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 14 d’agost del 2022

'Ghost of Tsushima'.


Ha sortit més informació sobre el film planejat de Ghost of Tsushima, amb el director Chad Stahelski detallant com li agradaria que continues el film.

Stahelski va revelar la seva esperança per al film i va dir que té la intenció de filmar-la completament en japonès.

“Llavors, crec que si féssim això bé, seria visualment impressionant”, va dir Stahelski a Collider. “Està impulsat pel caràcter. Té l’oportunitat d’una gran acció, una gran aparença. I honestament, intentaríem fer-ho, en tots els personatges. És a dir, és quelcom japonès sobre els mongols que envaeixen la illa de Tsushima. Un repartiment japonès complet, en japonès. Sony està d’acord en donar-nos suport en aquest tema. He estat anant a Japó des de que tenia 16 anys. Tinc amor pel país, amor per la gent amor per l’idioma. Tractar de dirigir no sols en el meu idioma, sinó també en el de l’altre persona i canviar culturalment la meva forma de pensar per a separar això d’una manera genial que encara atregui a una audiència occidental”.

Stahelski sap que, al final del dia, el film ha de generar diners, però el director creeu que la gent apareixerà si el film està en un altre idioma, sempre i quan “doni en el clau” amb els altres aspectes del film.

“Ningú em donarà $200M per a fer un film tecnològic sense parlar angles. Ho entenc. Llavors, tinc que ser intel·ligent i tinc que descobrir que és beneficiosament responsable per a la propietat, per al estudi, i tot i així obtenir el que vull i d’alguna forma convertir-lo en quelcom èpic. Novament, gran desafiament, home. I estem entrant en dos moments en els que crec que sóc com tu, home. Llegiré subtítols tot el dia. I crec que Estats Units en general, o com a mínim el públic occidental en general, s’està acostumant cada cop més a això degut a la influència de Netflix i els stremaers i altres, on obtenim molt més contingut mundial. Apareixeran als cinemes per això? Aposto a que si, si tot el demès està allà...Crec que puc inspirar-te el suficient com per a pujar al “carro” i anar al cinema”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada