Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 16 d’agost del 2022

'Percy Jackson and the Olympians'.


A mesura que la producció continua de la sèrie Percy Jackosn and the Olympians a Vancouver, noves fotografies i vídeos darrera de les càmeres de l’esperada sèrie de fantasia de Disney+ finalment han aparegut en línia. Això ha arribat després de la publicació més recent del autor i productor executiu Rick Riordan al seu blog, en la que va confirmar que la filmació de l’adaptació televisiva encara està en procés.

Les fotos i vídeo des del set de Percy Jackson, que podeu veure a continuació, ens ofereixen un primer cop d’ull a Percy de Walker Scobell, Annabeth de Leah Jeffries i Grover de Aryan Simhadri.

“Com vaig predir, el nostre trio principal és tan increïble que ara és molt difícil per a mi imaginar-me a Percy, Annabeth i Grover sense veure a Walker, Leah i Aryan”, va dir Riodran en el Blog on també va continuar elogiant i fent broma amb els personatges la representació del trio principal dels estimats personatges. “S’estan fent seus aquests personatges de la millor manera possible. Veuràs el que vull dir quan vegis la sèrie. Si eres un escèptic, no dubtaràs més. Però per ara, tindràs que creure en al meva paraula”.

“La sèrie live-action compte la història fantàstica del semideu modern titular de 12 anys, Percy Jackson, que acaba d’acceptar els seus nous poders sobrenaturals quan el déu del cel, Zeus, l’acusa de robar el seu llamp mestre. Ara Percy ha de creuar Amèrica per a trobar-lo i restaurar l’ordre a l’Olimp”, diu la sinopsis.

La sèrie està protagonitzada per Walker Scobell (The Adam Project) com el semideu Percy Jackson, Leah Sava Jeffries (Empire) com a Annabeth Chase, Aryan Simhadri (Disney’s Spin) com a Grover Underwood, Jason Mantzoukas (Brooklyn Nine-Nine) com a Mr. D, Virginia Kull (Big Little Lies) com a Sally Jackson, Glynn Turman (Fargo) com a Chiron, Megan Mullally (Will & Grace) com a Mr. Dodds i Timm Sharp (Briarpatch) com a Gabe Ugliano.

La sèrie Percy Jackson and the Olympians estarà dirigida per James Bobin a partir d’un guió coescrit per Riordan i Jon Steinberg (The Old Man), basat en la primera entrega de Riordan de la seva exitosa sèrie de llibres Camp Half-Blood Chronicles.

Els productors executius són Riordan, Bobin, Steinberg, Dan Shotz, Rebecca Riordan, Bert Salke, Monica Owusu-Breen, Jim Rowe i Ellen Goldsmith-Vein, Jeremy Bell i D.J. Goldberg de Gotham Group. 20th Television s’estableix com el estudi. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada