Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 18 d’agost del 2022

'Enola Holmes 2'.


Arriben les primeres fotografies oficials de Enola Holmes 2, la pròxima seqüela d’aventures misterioses de Netflix, finalment s’han revelat a través de EW i People. Comenten sobre el retorn de la detectiu adolescent protagonista. Actualment, el film està programat per a fer el seu debut el 04 de novembre.

Les fotos, que podeu veure a continuació, ens mostren un primer cop d’ull als nous looks del repartiment principal per a la segona entrega, inclosos Millie Bobby Brown, Henry Cavill, Helena Bonham Carter i Louis Partridge.

La seqüela de Enola Holmes està dirigit un cop més pel guanyador d’un Emmy i un BAFTA, Harry Bradbeer (Fleabag, Killing Eve, Ramy) a partir d’un guió escrit pel guanyador d’un BAFTA i guanyador d’un premi Tony, Jack Thorne (Harry Potter and the Cursed Child, The Aeronauts). És una coproducció entre Legendary i Netflix.

Aquesta seqüela comptarà amb el retorn de Millie Bobby Brown com la detectiu adolescent que dona nom al film, Henry Cavill com a Sherlock Holmes, Louis Partridge com a Tewkesbury, Helena Bonham Carter com a Eudoria Holmes i Susan Wokoma com a Edith.

Els nouvinguts a aquesta segona entrega són: David Thewlis (Wonder Woman), Adeel Akhtar (Sweet Tooth), Sharon Duncan-Brewster (Dune), Abbie Hern (The Twilight Zone), Hannah Dodd (Fighting with My Family), Gabriel Tierney (Endeavor) i Serrana Su-Ling Bliss.

Basat en la sèrie de llibres nominats al premi Edgar de Nancy Springer The Enola Holmes Mysteries, el film de 2020 va ser un gran èxit per a Netflix, ja que el servei de streaming va revelar que havia estat vist per 76 milions de llars durant els seus primers 28 dies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada