Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 24 d’agost del 2022

'Only Murders in the Building Season 3'.


Després del final de la segona temporada de Only Murders in the Building, s’ha confirmat que l’estrella de Avengers: Endgame, Paul Rudd, ha signat oficialment per a unir-se al repartiment de la tercera temporada de la popular comèdia de misteri. Aquesta notícia arriba després de que Rudd va fer un cameo sorpresa durant el final de la segona temporada, on va interpretar el paper de l’estrella de Broadway Ben Glenroy.

“Paul Rudd, després de realitzar una entrada de bon auguri en el món de la nostre sèrie a final de la segona temporada com a Ben Glenroy, és algú de qui clarament volem saber més i veure en la nostre pròxima tercera temporada, ja que és una font clara de moltes pròximes preguntes i, com sempre amb la nostre sèrie, hi ha molts girs que es poden produir!”, va dir el co-creador de la sèrie John Hoffman en un comunicat (a través de Variety).

La sèrie es centra en tres estranys que comparteixen una obsessió amb el crim real i de sobte es veuen envoltats d’un. Al costat de Short, Gómez i Martin estan Nathan Lane, Aaron Dominguez i Amy Ryan.

La segona temporada també presenta la incorporació de Cara Delevinge, Michael Rapaport, Amy Schumer i Shirley MacLaine.

“En la segona temporada, després de la impactant mort del president de la Junta de Arconia, Bunny Folger, Charles, Oliver i Mabel s’apressen a desemmascarar al seu assassí”, es pot llegir en la sinopsis. “Tot i això, sorgeixen tres (desafortunades) complicacions: el trio està implicat públicament en l’homicidi de Bunny, ara són subjecte d’un podcast de la competència i tenen que bregar amb un grup de veïns de Nova York que creuen que van cometre un assassinat”.

Only Mureders in the Building prové dels coguionistes i coreadors Steve Martin i John Hoffman (Grace & Frankie). Els seus productors executius són Martin, Hoffman, Short, Gómez, Jamie Babbitt, Dan Fogelman i Jess Rosenthal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada