Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 5 d’agost del 2022

'Deadpool 3'.

A mesura que continua la producció de Deadpool 3, s’ha confirmat que l’estrella principal Ryan Reynolds ha començat els preparatius per a repetir el seu paper icònic. L’entrenador Don Saladino ha utilitzat Instagram per a confirmar que Reynolds ha reprès oficialment el seu entrenament de Deadpool, després de més de quatre anys des de l’estrena de Deadpool 2 als cinemes.

Saladino ha estat de Reynolds des dels dos primers films de Deadpool. A més de l’estrella de Free Guy, Saladino també ha entrenat al veterà del Univers Cinematogràfic de Marvel, Sebastian Stan, en el seu físic per a Winter Soldier. Recentment s’ha revelat que ha entrenat a David Harbour en la seva nova aparició com a Hopper en la temporada 4 de Stranger Things.

Deadpool 3 ara està essent escrit per Rhett Reese i Paul Wernick a partir d’un esborrany anterior del duo de Bob’s Burguers, Wendy Molyneux i Lizzie Molyneux-Loeglin. El president de Marvel Studios, també va assegurar prèviament als fans que seguirà essent un film amb classificació R, de la mateixa manera que els dos primers films, el que la convertirà en el primer film del estudi amb una classificació madura.

Els dos primers films de Deadpool són èxits de taquilla, ja que van obtenir una recaptació conjunta de $1.568.733.400. Ambdós films van ser escrits per Rhett Reese i Paul Wernick, basat en el personatge de Marvel creat per Fabian Nicieza i Rob Liefeld, amb el primer film dirigit per Tim Miller i Deadpool 2 per David Leitch.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada