Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 9 d’agost del 2022

'Spawn'.


La notícia d’un pròxim film basat en el personatge de Spawn de Todd McFarlane ha estat flotant durant algun temps. Tot i això, l’actor Jamie Foxx, qui protagonitzarà el film, recentment ha donat una actualització als fans sobre el que promet ser un film especial.

En declaracions a ComicBook.com recentment, Foxx ha elogiat el pròxim film, qualificant-la de “especial i original” i comparant-la amb el film Joker de 2021, en termes de com la història no es tracte sols d’un personatge de còmic, sinó també d’una exploració d’un home.

“Et diré això. Vaig parlar amb Todd i la qüestió és que volem crear quelcom que sigui molt especial perquè recordo haver vist els primers films de Spawn i després les versions de HBO, així que tenim quelcom que és quasi com un original, sense revelar massa, va dir Foxx. “Però comença d’una manera que és genial. I no és un gran pressupost, saps? I això és el que m’agrada d’ell.

És quelcom així com quan van fer Joker. Joker, si, està aquí, però la història d’aquest home que estava en flames, és el mateix que estem fent amb això. Llavors, estem com, sols fent això bé, cuinant-lo bé, però mantenint-nos en contacte, mantenint l’energia i quan t’ho servim, hi haurà alguns moments en els que diràs ‘oh home’. Hem estat veient a tots disparar el seu tir i ara ens estem preparant per a disparar el nostre.

Els comentaris de Foxx és l’última actualització sobre el film que hem escoltat des de l’any passat, quan el propi McFarlane va parlar obertament sobre com tots els que estan al darrera del film estan increïblement centrats en entregar-la. Tot i això, el creador ha estat anunciant d’alguna manera que el film arribaria aquest any, pel que és provable que els fans no hagin d’esperar massa per a obtenir més informació del projecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada