Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 17 d’agost del 2022

'Wire Room'.

S’ha publicat l’avanç oficial del pròxim film Wire Room, que mostra una batalla en control remot protagonitzat per Kevin Dillon i Bruce Willis.

El film, protagonitzat per Dillon i Willis al costat de Oliver Trevena, Texas Battle, Cameron Douglas i Shelby Cobb, està dirigit per Matt Eskandari i prové d’un guió escrit per Brandon Stiefer.

A continuació podeu donar un cop d’ull al tràiler...

          

“ La llegenda de l’acció Bruce Willis apareix amb les armes carregades com a Shane Mueller, un agent de Seguretat Nacional que dirigeix Wire Room, un centre de comandament de alta tecnologia que vigila als criminals més perillosos”, diu la sinopsis oficial del film. “El nou recluta Justin Rosa (Kevin Dillon) ha de monitorar al membre del cartel de contraban d’armes Eddie Flynn i mantenir-lo amb vida al preu que sigui. Quan un equip del SWAT arriba a la casa de Flynn, Rosa trenca el protocol i contacta directament al gàngster per a salvar-li la vida. Mentre els homes armats irrompen en la sala de cables i esclata el caos, Mueller i Rosa prenen una posició final i desesperada contra els agents i funcionaris corruptes que cerquen destruir proves i matar-los a ambdós”.

Wire Room s’estrena el 02 de setembre i estarà disponible en cinemes seleccionats, en plataformes digitals i sota demanda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada