Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 9 d’agost del 2022

'Sonic the Hedgehog 3'.


Des de Deadline, ens informen de que Paramount Pictures ha revelat una data d’estrena per al seu tercer film de Sonic the Hedgehog, al mateix temps que endarrereix la data d’estrena del seu musical animat sense títol dels Barrufets. Sonic the Hedgehog 3 s’estrenarà el 20 de desembre de 2024, i el film més recent dels Barrufets s’endarrereix al 14 de febrer de 2025, ja que anteriorment estava programat per la mateixa data que ara hi ha Sonic the Hedgehog 3.

Si bé Sonic the Hedgehog 3 s’estrenarà contra Avatar 3 de James Cameron, encara no està clar quina competència de taquilla té reservat el nou film dels Barrufets.

Basat en l’estimada franquícia de videojocs de Sega, la franquícia de Sonic the Hedgehog de Paramount es va estrenar al 2020, en la que un oficial de policia d’un petit poble (James Marsden) ajuda al eriçó protagonista (veu de Ben Schwartz) a bregar contra el Dr. Robotnik (Jime Carrey), un geni malvat que cerca convertir-lo en el subjecte dels seus experiments. Jeff Fowler va dirigir el film a partir d’un guió escrit per Pat Casey i Josh Miller, i el film va recaptar un total de $319.715.683. La seqüela ha arribat aquest any als cinemes en els Estats Units el mes d’abril i va superar la recaptació del film original, amb un total de $401.872.904.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada