Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 26 d’agost del 2022

'Bioshock'.


Netflix va anunciar que estava treballant per a produir un film basat en la franquícia de videojocs Bioshock a principis d’aquest any. Ara, el servei de streaming ha trobat al seu director per al projecte.

Segons ens informen des de Deadline, Francis Lawrence (I Am Legend, The Hunger Games: Catching Fire, The Hunger Games: Mockingjay Parts 1 & 2) ha estat escollit per a dirigir el pròxim llargmetratge.

La informació també anomena que Michael Green (Alien: Covenant, Blade Runner 2049, Logan) s’ha unit al projecte com a escriptor, i també les informacions assenyalen que Take-Two Interactive, 2k i Netflix estava cercant una gran quantitat de directors i escriptors en una llista amb grans noms.

Amb el director i l’escriptor en el set i de filmació, es provable que ara els ulls es dirigeixin al càsting per al projecte. Fet que no està clar exactament quines parts de la franquícia s’estan adaptant, és difícil dir exactament quins personatges apareixeran al film. Tot i això, és segur pensar que alguns dels  personatges més icònics, inclosos Big Daddies i Little Sisters del joc original, apareixeran d’alguna manera.

Aquest no és la primera vegada que s’està treballant en un film de Bioshock, amb un intent previ d’adaptar el film l’any 2008. Es suposava que aquest film seria dirigit pel director de Rango Gore Verbinski; tot i això, les coses no van acabar d’anar bé. Verbinski va parlar força sobre els problemes principals del film: el finançament i la seva classificació. Volia un film de classificació R, però no va poder obtenir el recolzament financer per a la classificació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada