Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 25 d’agost del 2022

'Atlas'.

Segons Deadline, l’estrella de Shang-Chi and the Legends of Ten Rings, Simu Liu, ha signat oficialment per al seu primer paper important com a malvat en el pròxim film de suspens  i ciència-ficció de Netflix, Atlas, que estarà protagonitzat per Jennifer López (Hustlers). A més, el guanyador del globus d’or Sterling K. Brown i Abraham Popoola (The Great) també han signat per a papers clau en el projecte.

A més del film de Netflix, Liu també apareixerà en un altre projecte d’alt perfil com és el film live-action de Barbie, al costat de Margot Robbie i Ryan Gosling. Mentre tant, Brown, després del final de la sèrie This is Us, apareixerà pròximament a la minisèrie de Hulu, Washington Black.


Atlas estarà dirigit i produït per Brad Peyton (Rampage) a partir d’un guió escrit per Aron Eli Coleite, basat en l’esborrany original de Leo Sardarian. El projecte serà part del primer acord de cine i televisió de diversos anys de López amb Netflix sota el paraigües de la seva productora Nuyorican Productions.

“El film es centra en una dona que lluita per la humanitat en un futur en el que un soldat de IA ha determinat que l’única forma d’acabar amb la guerra és acabar amb la humanitat”, diu la sinopsis. “Per a ser més intel·ligent que aquesta IA rebel, Atlas ha de treballar amb el que més tem: un altre IA”.

Atlas estarà produït per López, Elaine Goldsmith-Thomas, Benny Medina, Matt Schwartz Joby Harold, Tory Tunnell, Jeff Fierson, Greg Berlanti i Sarah Schechter. Els productors executius són Courtney Baxter i Mike McGrath.

Això marca el tercer projecte sota l’acord general de Netflix i Nuyorican, essent el primer el film d’acció titulat The Mother, i l’adaptació cinematogràfica de The Cipher, les quals també estan programades per a ser protagonitzades per López.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada