Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 24 d’agost del 2022

'Red Sonja'.


Segons Deadline, l’estrella de Revenge, Matilda Lutz, ha estat seleccionada oficialment per al paper principal de l’adaptació cinematogràfica live-action de Millenium Media, Red Sonja, basat en el personatge de còmic d’espasa i bruixeria de Roy Thomas i Barry Windsor-Smith. Ella substituirà a l’estrella de Ant-Man and the Wasp, Hannah John Kamen, qui va haver de abandonar el projecte degut a conflictes d’agenda.

A més, un dels actors preferits de The Umbrella Academy, Robert Sheehan, Wallis Day (Krypton), Michael Bisping (xXx: Return of Xander Cage), Martyn Ford (F9: The Fast Saga), Eliza Matengu (Thor: Love and Thunder), Manal El-Feitury (Code Red) i Katrina Durden (Doctor Strange) també han estat seleccionats per al film, que finalment ha començat la seva producció. Sheehan interpretarà el paper de Draygan, mentre que Day interpretarà el paper de Annisia, la malvada mig germana del personatge principal.





El film, que ha estat en desenvolupament des del 2010, serà dirigit per M.J. Bassett a partir d’un guió coescrit pel guanyador del Emmy Joey Soloway i Tasha Huo amb Soloway inicialment a càrrec del projecte des de l’any passat.

“Volia realitzar un film de Red Sonja des de que era adolescent; ella ha estat una presencia poderosa per a mi i un personatge que sempre vaig voler dur a la gran pantalla amb la meva pròpia veu i visió”, va dir Bassett en un comunicat. “Quan vaig conèixer a Matilda Lutz, vaig saber que tenia tota la màgia que estava cercant i vaig poder veure la complexitat i profunditat que aportaria a Sonja”.

Red Sonja és un  personatge de espasa i bruixeria que va ser creat per Robert E. Howard, l’escriptor Roy Thomas i l’artista Barry Windsor-Smith per a la Marvel Comics l’any 1973. El personatge es descriu com a ferotge i prou forta com per a enfrontar-se cara a cara amb Conan mentre rebutja els seus progressos. Els seus còmics en solitari encara es publiquen avui a través de Dynamite Entertainment.

El film de Red Sonja està essent produït per Mark Canton (300, Power) i Courtney Solomon (After) produirà al costat de Christa Campbell i Lati Grobman en nom de Campbell Grobman Films. Els productors també inclouen a Andrea Sperling de Topple, Yariv Lerner de Millenium, Jeffrey Greenstein, Jonathan Younger, Les Weldon, Joe Gatta i Tanner Mobley amb Avi Lerner de Millenium, Boaz Davidson i Trevor Short, Dorothy Canton i Luke Lieberman com a productors executius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada