Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 23 d’agost del 2022

'The Batman 2'.


S’ha anunciat que la seqüela de The Batman tornarà a estar escrita per Mattson Tomlin i el director Matt Reeves, dos dels escriptors del primer film.

Encara que Tomlin no estava acreditat com a escriptor a The Batman, això n o serà el cas aquest cop. Tomlin té molta experiència escrivint sobre el cavaller fosc, ja que també va escriure al minisèrie de còmics de Batman a Batman: The Imposter, que va tenir una recepció positiva.

No es sap gaire de l’argument de la seqüela sense títol de The Batman fins ara, tot i que Robert Pattinson tornarà a interpretar al cavaller fosc. El primer film va tenir una petita introducció al Joker i va deixar viu a the Riddler (endevinalla), pel que un dels dos antagonistes podria tronar per a la seqüela.

El primer film, The Batman, va estar protagonitzat per Robert Pattinson com a Bruce Wayne/Batman, Zoë Kravitz com a Selina Kyle/Catwoman, Paul Dano com a The Riddler, John Turturro (The Big Lebowski) com a Carmine Falcone, Peter Sarsgaard (Green Lantern) com a la Autoritat del Districte de Gotham (abreviació Gotham D.A.) Gil Colson, Jayme Lawson com a candidata a l’alcaldia Bella Reál i Colin Farrell com a Oswald Cobblepot/ The Penguin.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada