Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 23 d’agost del 2022

'Spider-Man: Across the Spider-Verse Part One'.

Han aparegut un munt de noves imatges per a la molt esperada seqüela Spider-Man: Acorss the Spider-Verse, tan en forma d’un nou cartell com d’alguns productes relacionats amb el film.

La primera imatge es cortesia del escriptor Christopher Miller, qui va compartir un cartell que es va fer en la producció del film. La nova imatge mostra a Miles Morales lluitant contra Miguel O’Hara, també a Spider-Man 2099 i qui serà interpretat (en forma de veu) per Oscar Isaac en els pròxims films.

Les altres imatges provenen d’una sèrie d’endevinalles que estaran disponibles per a la seqüela. En elles, es mostra el trio format per Gwen, Miles i Miguel, així com Scarlet Spider i el que sembla ser Hobart Brown/Spider-Punk, complet amb una cresta punxeguda.





Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part One) veurà a Jessica Drew/Spider-Woman (Issa Rae), s’uneix a Shameik Moore i Hailee Steinfeld en la seqüela del còmic animat, els quals reprenen els seus papers com a Miles Morales/Spider-Man i Gwen Stacy/Spider-Gwen, respectivament. Els detalls del argument es mantenen en sceret, però, segons s’informa, presentarà diversos personatges amb els poders de Spider-Man “en el temps i el espai de Marvel Còmics”.

Al mes d’abril es va anunciar que Joaquim Dos Santos, , Kemp Powers i Justin K. Thompson serien el trio de directors del film.

Lord, Miller, Amy Pascal, Avi Arad i Christina Steinberg tornen per a produir el projecte, amb Alonzo Ruvalcaba com a productor. El director del film original, Peter Ramsey, en serà el productor executiu al costat de Aditya Sood.

El film de 2018 Spider-Man: Into the Spider-Verse, segueix al adolescent Miles Morales, qui es converteix en el Spider-Man del seu univers i ha d’unir-se amb cinc individus amb poders d’aranya d’altres dimensions, per aturar una amenaça per a totes les realitats. El film va guanyar un Oscar el 2019 com el Millor Film d’Animació i va recaptar $375.540.831.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada