Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 7 d’agost del 2022

'Road House'.

Amazon Studios ha donat la benvinguda al ex campió de la UFC Conor McGregor en el seu pròxim remake del film d’acció de 1989 Road House. Això marca el debut de McGregor com a actor i s’uneix al ja confirmat Jake Gyllenhaal. Segons Deadline, el lluitador irlandès de MMA no interpretarà a una versió fictícia de si mateix, sinó que interpretarà a un personatge original.

El remake de Road House estarà dirigit pel cineasta de The Bourne Identity Doug Liman a partir d’un guió escrit per Anthony Bagarozzi i Charles Mondry. S’espera que la producció comenci aquest mes a la República Dominicana.

“El nou film segueix a un ex lluitador de UFC que accepte un treball com a porter en un bar de carretera en els Cais de Florida, però aviat descobreix que no tot és el que sembla en aquest paradís tropical”, diu la sinopsis.

Al costat de Gyllenhaal en el projecte està: Daniela Melchior, Billy Magnussen (Game Night), Gbemisola Ikumelo (The Last Tree), Lukas Gage (The White Lotus), Hannah Love Lanier (A Black Lady Sketch Show), Travis Van Winkle (Accepted), B.K. Cannon (Switched at Birth), Arturo Castro (Broad City), Dominique Columbus (Ray Donovan), Beau Knapp (Southpaw) i Bob Menery.

El remake de Road House produït per J.J. Hook, Alison Winter i Aaron Auch, amb Joel Silver com a productor per a Silver Pictures.

El film original va estar dirigit per Rowdy Herrington. Va estar protagonitzat per Patrick Swayze mentre interpretava el paper d’un porter anomenat Dalton, que havia estat contractat per a netejar un dels bars més concorreguts i sorollosos de Missouri, The Double Deuce. Al difunt actor també se’l van unir Kelly Lynch, Sam Elliott i Ben Gazzara. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada