Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 2 d’agost del 2022

'Andor'.

Dinsey+ ha publicat un nou tràiler de Andor, la pròxima sèrie de preqüeles de Star Wars: Rogue One de Lucasfilm, amb el retorn de Cassian Andor (Diego Luna). Originalment programada per estrenar-se el 31 d’agost, la data d’estrena de la pròxima sèrie de Star Wars ara s’ha endarrerit quasi un mes i s’estrenarà en el servei de streaming el 21 de setembre amb els tres primers episodis.

El tràiler, que podeu veure a continuació juntament amb el nou cartell, destaca l’inici de la rebel·lió quan el misteriós personatge de Stellan Skarsgård recluta a Andor per a lluitar contra l’opressiu imperi. També confirma el retorn de Saw Gerrera (Forest Whitaker).

          


Andor, presenta a Diego Luna mentre repeteix el seu paper de Cassian Andor. Ambientada cinc anys abans dels esdeveniments de Rogue One, la sèrie seguirà les aventures del heroi espia rebel durant els anys formatius de la Rebel·lió.

La nova sèrie de preqüeles de Star Wars també estarà protagonitzada per els ex alumnes de la franquícia Forest Whitaker com a Saw Gerrera, Genevieve O’Reilly com a Mon Mothama i Alan Tudyk com el company droide de Cassian, K-2SO, qui, segons s’informa, no apareixerà en la primera temporada. El repartiment addicional inclou als nouvinguts a Satr Wars: Denise Gough, Stellan Skarsgård, Kyle Soller i Adria Arjona. També hi ha hagut el rumor de que Ben Mendelsohn reprendrà el seu paper del director Orson Callan Krennic.

Tony Gilroy, n’és productor executiu de Andor, qui anteriorment va dirigir els reshoots per a Rogue One. Originalment s’esperava que Gilroy dirigís tres episodis, però es va veure obligat a cedir el lloc a Toby Haynes (Black Mirror), degut a problemes per viatjar degut a la pandèmia. Tot i això, seguirà com a showrunner i productor executiu de la sèrie.

A Rogue One, un grup de superherois improbables s’uneixen en una missió per robar els plànols de la Estrella de la Mort, l’arma de destrucció definitiva del Imperi. Aquest esdeveniment clau en la línia del temps de Star Wars reuneix a persones comuns que escullen fer coses extraordinàries, i al fer-ho, es converteixen en part d’alguna cosa més gran que ells mateixos.

Luna va protagonitzar al costat de Felicity Jones en el film amb Mads Mikkelsen, Donnie Yen, Jiang Wen, Riz Ahmed, a més de Forest Whitaker i Ben Mendelsohn. Queda per veure si algun d’aquests personatges apareixerà a la sèrie.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada