Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 8 d’agost del 2022

'Haunted Mansion'.

Segons One Take News, la guanyadora d’un globus d’or, Jamie Lee Curtis (Halloween Saga), ha signat oficialment per a un paper secundari clau en la nova adaptació cinematogràfica live-action de Walt Disney Studios de Haunted Mansion, basat en una de les seves atraccions dels parcs temàtics més populars. Les fonts del mitjà assenyalen que Curtis interpretarà el paper de Madame Letoa, el fantasma psíquic la qual el seu cap apareix en una bola de cristall. El personatge anteriorment va ser interpretat per Jennifer Tilly en l’adaptació de 2003 protagonitzat per Eddie Murphy.

One Take News també va confirmar la incorporació de guanyador d’un Oscar, Jared Leto (Morbius), qui s’embarca en el projecte per a interpretar a Hatbox Ghost. S’uneixen a un repartiment farcit d’estrelles, que inclou a LaKeith Stanfield (Atlanta), Tiffany Haddish (Girls’Trip), Owen Wilson (Loki), Rosario Dawson (The Mandalorian) i Danny DeVito (Batman Returns).

Haunted Mansion està dirigit per Justin Simien (Dear White People) a partir d’un guió escrit per Katie Dippold (Parks & Recreation). Encara es mantenen en secret més detalls sobre l’argument de la nova adaptació, però, segons les informacions, Stanfield interpretarà a un vidu que un cop va creure en lo sobrenatural però que ara és un guia turístic amb poca vida personal, en el barri francès de Nova Orleans. Mentre tant, Haddish interpretarà a una psíquica contractada per a comunicar-se amb els morts.

El parc temàtic que dona nom al film, es va adaptar per primer cop l’any 2003, protagonitzat per Eddie Murphy com un agent immobiliari addicte al treball que, al costat de la seva família, queda atrapat dintre d’una mansió habitada per fantasmes.

Programat per a una estrena als cinemes el 10 de Març de 2023, el nou film de Haunted Mansion està essent produït per Dan Lin i Jonathan Eirich (Aladdin) de Rideback. Nick Reynolds de Rideback en serà productor executiu.

El projecte sorgeix després del recent exitós llançament de Jungle Cruise -que ja té llum verda per a una segona entrega-, protagonitzat per Dwayne Johnson i Emily Blunt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada