Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 19 d’agost del 2022

'Pirates of the Caribbean 6'.


El productor de Pirates of the Caribbean, Jerry Bruckheimer, diu que un dels escriptors originals de la saga tornarà per al pròxim film. Chris Killian de ComicBook.com va parlar amb ell del film de Top Gun: Maverick i van tenir que abordar el tema de tornar als set mars. “Estic molt emocionat, va ser fantàstic”, va començar Bruckheimer. “Solament estem treballant en el guió. Un dels escriptors originals, Ted Elliot, està ajudant a escriure’l. Té un gran domini dels personatges”. Llavors, amb un parell de cares familiars a les espatlles, Disney continua amb un altre entrada en l’estimada franquícia. Han passat anys des de l’última entrega. Però, com ha demostrat Maverick, el públic es refugiarà en un món familiar si la història s’explica correctament. Molts fans es pregunten quina forma prendrà el film sense Johnny Depp. Però, una revitalització podria estar en ordre després de que hagi passat un temps.

L’estrella de la sèrie, Kevin McNally, realment va pensar que l’ex protagonista assetjat hauria de tronar a la franquícia. Express va parlar amb l’actor sobre la perspectiva l’any passat.

“Mai he vist gens ni mica d’algun costat fosc d’en Johnny. Veig a un gran humanitari i un bonic esser humà. No veig cap impediment per a que torni i faci de Jack Sparrow”, va dir McNally. “Crec que hi hauria una sensació general de que sense Jack no hi hauria franquícia de Pirates. I provablement hi hagi molta veritat en això, llavors perquè no tenir a Jack de nou o a Jack interpretant un paper diferent”.

El productor de Jungle Cruise, Dany García, va reconèixer l’impacte que han tingut aquests films. Li va dir a Variety que la mena d’èxit en aquesta carrera és el que estava cercant.

“Bé, tinc que dir-te que teníem, sabem que hi ha grans canvis davant de nosaltres. Vull dir, tens que veure Pirates of the Caribbean, saber el que van fer, saber el que va ser la Haunted Mansion anterior, aquestes històries”, va dir García. “Així que sentim que podríem prendre la premissa, el cor, l’humor i afegir, ja saps, Walt [Disney] sempre va voler que la gira fos emocionant i amb una mica de tensió i una mica d’acció, ja saps, és la jungla. Així que volem recolzar-nos en això, simplement puja el volum i digues: ‘Està bé, eliminem-lo del nostre petit passeig’, i de sobte estàs en el amazones, i potser hi hagi salts d’aigua i potser hi hagi una mica més de perill. No va ser tan difícil, simplement ho vàrem fer a gran escala”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada