Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 26 d’agost del 2022

'The Gorge'.

Segons Deadline, l’estrella de Top Gun: Maverick, Miles Teller, ha signat oficialment per al paper principal en el pròxim film d’acció de Skydance titulat The Gorge, que prové del director Scott Derrickson. Aquest és el primer gran projecte com a protagonista de Teller després de co-protagonitzar l’exitosa seqüela de Top Gun, que du recaptats mundialment més de $1,4MM.

The Gorge es descriu com una “història d’amor de molta acció que canvia el gènere”. El film estarà dirigit i produït per Derrickson, qui recentment ha gaudit del èxit a la taquilla amb el film de terror The Black Phone. El guió està escrit i produït per Zach Dean (The Tomorrow War) amb Teller també com a productor executiu.

Els productors són David Ellison, Dana Goldberg i Don Granger per a Skydance al costat de C. Robert Cargill i Sherryl Clark per a Crooked Highway. Adam Kolbrenner i Greg Goodman també en seran productors.

Abans de Top Gun: Maverick, Teller és millor conegut pels seus papers en films com Footloose, The Spectacular Now, 21 & Over, That Awkward Moment, The Divergent films i Fantastic Four. També va rebre elogis per la seva interpretació dramàtica en l’aclamat drama Whiplash de Damien Chazelle.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada