Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 15 d’agost del 2022

'The Continental'.


The Continental, la pròxima sèrie preqüela de John Wick, s’ha mudat de Starz a Peacock quatre anys després del anunci de la sèrie.

Actualment s’espera que la sèrie produïda per Lionsgate faci el seu debut al 2023, ara a Peacock en comptes de a Starz. Aquest canvi en el servei de streaming té sentit, ja que els tres films de John Wick estan actualment disponibles a Peacock. El president de Peacock i Direct-to-Consumer, Kelly Campbell va comentar sobre el canvi:

“Els films de John Wick s’han convertit en un fenomen mundial, es troben entre els títols més vistos en el nostre servei de streaming, i estem emocionats i honrats d’associar-nos amb Lionsgate per a estendre aquesta increïble franquícia”, va dir Campbell. “Entenem el valor d’una franquícia global i Val Boreland i l’equip sabien que dur aquesta sèrie de esdeveniments especials a Peacock i posar tot el poder de NBCUniversal darrera, l’estrena de The Continental serà l’esdeveniment del servei de streaming de l’any”.

Ambientat 40 anys abans dels esdeveniments dels films, el pròxim projecte spin-off de la preqüela, es centre en un jove anomenat Winston, que algun dia es convertirà en el personatge interpretat per Ian McShane en els films de John Wick. En la preqüela ambientada en la Nova York dels 70’s, els fans es trobaran amb un jove Winston com un hoteler a sou emergent que, juntament amb altres, crea un refugi per als tipus desagradables.

S’espera que cada entrega de la sèrie d’esdeveniments duri 90 minuts i s’estrenarà al llarg de tres nits consecutives. Està protagonitzada per Colin Woodell com el jove Winston, Mel Gibson coma Cormac, Hubert Point-Du Jour com Miles, Jessica Allain com a Lou, Mishel Prada com KD, Nhung Kate com a Yen i Ben Robson com a Frankie.

The Continental comptarà amb la producció executiva de Kolstad, Stahelski, Basil Iwanyk de Thunder Road i David Leitch, i Reeves encara està en negociacions per a convertir-se en productor executiu. El director de la seqüela encara no s’ha anunciat, però Stahelski estava originalment assignat per a dirigir el pilot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada