Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 2 d’agost del 2022

'Avatar: The Last Airbender'.


Netflix continua expandint el repartiment de la seva adaptació de la sèrie live-action de Avatar: The Last Airbender amb la incorporació de la alumne de Teen Wolf, Arden Cho. AvatarNews du la notícia de que Cho ha estat escollida per a interpretar el paper de la caça-recompenses June, un personatge recurrent de la sèrie animada original que és coneguda per cavalcar una criatura rastrejadora anomenada Nyla.

Segons la pàgina de IMDb de la sèrie, Cho apareixerà en dos episodis consecutius. Això marca la seva última col·laboració amb Netflix, ja que també protagonitzarà la pròxima sèrie del servei de streaming titulada Partner Track.

Basada en l’estimada sèrie animada de Nickelodeon, Avatar: The Last Airbender estarà protagonitzada per l’actor filipí-canadenc Gordon Cormier (The Stand) de 11 anys, qui ha estat escollit per assumir el paper principal de Aang. Al seu costat està Kiawentiio (Anne with an E), Ian Ousley (Physical) i Dallas Liu (PEN15, Shang-Chi) els quals han estat escollits pels respectius papers de Katara, Sokka i Zuko.

El càsting addicional inclou a Elizabeth Yu (All My Love) com la Princesa Azula, Maria Zhang com la guerrera Kyoshi Suki, C.S. Lee com a Avatar Roku, Amber Midthunder com la Princesa Yue, A. Martinez com a Pakku, Yvonne Chapman (Kung Fu) com a Avatar Kyoshi, Tamlyn Tomita (Cobra Kai) com a Yukari i CAsey Camp-Horinek (Reservation Dogs) com a Gran Gran.  

A més a més, el servei de streaming ha confirmat que l’equip creatiu del nou projecte, estarà dirigit per Albert Kim de Sleepy Hollow, en serà el showrunner, escriptor i productor executiu. En la seva carta personal als fans, Kim va emfatitzar la importància de l’autenticitat i la representació, així com la gran responsabilitat del projecte d’entregar una història que destaqui als personatges asiàtics i indígenes.

La sèrie de Netflix The Avatar: The Last Airbender comptarà amb la producció executiva de Dan Lin i Lindsey Liberatore. Estarà dirigida per Michael Goi, Roseanne Liang i Jabba Raisaini, amb Goi i Liang també com a productors executius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada