Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 13 d’agost del 2022

'Kung Fu Panda 4'.


Universal Pictures i DreamWorks Animation han anunciat que Kung Fu Panda 4 s’estrenarà el 08 de març de 2024. Això significa que el film ocuparà el lloc d’un film de DreamWorks Animation que encara no té títol.

Actualment es sap poc sobre la pròxima seqüela, però en una entrevista que ComingSoon va fer amb els productors executius de la sèrie de Netflix Kung Fu Panda: The Dragon Knight, Peter Hastings va dir això quan se li va preguntar sobre fer més projectes amb la franquícia:

“Per a mi, Po és realment el motor d’això, i és un gran personatge”, va dir Hastings. “És sols un d’aquests personatges que es desenvolupa tan bé i la gent es familiaritza tant que pots dir: Que passa si Po obre un estudi de Kung Fu? Que passa si Po compra un creuer? Que passa si Po [fa això]? I és com, si estàs familiaritzat amb un personatge divertit, dius ‘això podria funcionar’. Podria haver quelcom allà. Això podria fer això”.

“I és per això que tota la franquícia ha tingut tant d’èxit a través dels films i la sèrie de televisió. És sols perquè no es tracte de com inventarem un altre història? És com, com anem a divertir-nos més amb aquest personatge? Saps? Així crec que continua”.

Fet que Jack Black va tornar a interpretar al Panda protagonista a The Dragon Knight, és possible que pugui tornar a interpretar a Po novament en el quart film.

La franquícia de Kung Fu Panda va començar al 2008, amb el primer film nominat al Oscar a Millor Film Animat. Va comptar amb les veus de Angelina Jolie, Jackie Chan, Lucy Liu, Dustin Hoffman, James Hong i Seth Rogen. Degut al seu èxit, la van seguir dues seqüeles més, al 2011 i 2016. Actualment, la trilogia té una recaptació total a nivell mundial de $1.818.946.303.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada