Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 8 d’agost del 2022

'Furiosa'.


A mesura que continua la producció de Furiosa a Austràlia, han sorgit noves fotos darrera de les càmeres de la preqüela d’acció de Warner Bros. Pictures (a través del Daily Mail UK), mostrant-nos el nostre primer cop d’ull a Anya Taylor-Joy en la seva transformació per al personatge principal. El film està programat per arribar als cinemes el 24 de Maig de 2024.

En les fotos del set de Furiosa, es pot veure a Taylor-Joy amb un guant verd en la mà esquerra, el que suggereix que la preqüela possiblement mostrarà com Furiosa va perdre el braç.


“A mesura que el món s’ensorra, la jove Furiosa és arrabassada de Lloc Verd de Moltes Mares, i cau en mans d’una gran tribu nòmada de Motociclistes liderada pel Senyor de la Guerra Dementus”, es pot llegir en la sinopsis del film. “Fent la ruta de Wasteland es troben amb la Ciutadella presidida per The Immortan Joe. Mentre els dos tirans lluiten pel domini, Furiosa ha de sobreviure a moltes proves mentre reuneix els mitjans per trobar el camí a casa”.

El film es descriu com una història independent que es submergirà en els orígens del personatge, prèviament interpretat per Charlize Theron (The Old Guard) abans de creuar-se amb l’antiheroi epònim de la franquícia de la nau nodrissa. El film està protagonitzat per Anya Taylor-Joy (The Queen’s Gambit), Chris Hemsworth (MCU films) i Tom Burke (Mank). Aquest últim ha substituït a Yahya Abdul-Mateen II, qui va abandonar el projecte degut a conflictes d’agenda.

La preqüela de Mad Max: Fury Road, està escrit i dirigit per George Miller, qui coprodueix el film al costat del productor nominat al Oscar Doug Mitchell. La productora Kennedy Miller Mitchell de Miller, amb seu a Austràlia, també s’adjunta a la producció.

Tot i que el film no va fer una gran taquilla, Mad Max: Fury Road va ser un èxit de crítica, amb els crítics elogiant la seva cinematografia, disseny de producció i les actuacions de Tom Hardy i Charlize Theron, els quals van tenir un moment difícil durant el rodatge. També va guanyar sis premis Oscar de 10 nominacions, incloent Millor Disseny de Producció, Millor Edició de Pel·lícula i Millor Disseny de Vestuari. El film va tenir una recaptació mundial de $375.709.470, per a un pressupost de $150.000.000.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada