Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 13 d’agost del 2022

'The Fall Guy'.

Emily Blunt s’ha unit oficialment al repartiment de la pròxima adaptació de la clàssica sèrie de televisió The Fall Guy.

Blunt coprotagonitzarà al costat de Ryan Gosling, amb el director David Leitch també vinculat al projecte com a director. Actualment, el film està programat per estrenar-se el 01 de Març de 2024, i Universal Pictures planeja una gran estrena. No s’han anunciat altres rols fins ara, però en informacions anteriors sobre el film suggereixen que Universal  està cercant ampliar el repartiment.

Actualment, es desconeixen els detalls del argument del film, tot i que la sèrie en que es basarà es centra en Clot Seavers, un doble d’acció de Hollywood que treballa com a caça-recompenses.

La sèrie es va centrar en Seavers mentre utilitzava l’experiència en acrobàcia per a capturar tota mena de fugitius i criminals. En la sèrie de televisió, estava acompanyat pel seu cosí i doble d’acció en formació Howie Munson i una doble d’acció anomenada Jody Banks.

La sèrie The Fall Guy original es va estrenar el novembre de 1981, i va tenir cinc temporades i més de 100 episodis abans de finalitzar el maig de 1986. El pròxim film estarà produït per Kelly McCormick (Bullet Train, Nobody, Atomic Blonde) i David Leitch per a la seva companyia 87North, i Ryan Gosling i Guymon Casady (Game of Thrones, Steve Jobs) per a Entertainment 360. El film compta amb la producció executiva de Drew Pearce, Geoff Shaevitz i el creador de la sèrie de televisió original, Glen A. Larson.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada