Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 9 d’agost del 2022

'Spy Kids reboot'.


Una de les notícies que se’m va quedar endarrere és del 22 de Juliol i és la següent...Segons Deadline, Billy Magnussen (Game Night) ha estat escollit per a unir-se al pròxim film reboot de Spy Kids de Netflix, que prové del creador de la franquícia, Robert Rodríguez,  qui trona per a dirigir un cop més la nova entrega. Magnussen s’unirà als membres del repartiment ja anunciats abans com ara Zachary Levi, Gina Rodriguez, Everly Carganilla i el recent arribat Connor Esterson.

Magnussen ha aparegut en alguns films d’alt perfil, com Into the Woods, Bridge of Spies, The Big Short, Aladdin i No Time to Die. A més del nou film de Spy Kids, també el podrem veure pròximament en el film sobre robatoris de Netflix, Lift, protagonitzat per Kevin Hart.

El reboot de Spy Kids estarà produït i dirigit per Robert Rodriguez a partir d’un guió que està coescrivint amb Racer Max, qui també produirà. El projecte prové de Netflix, Skydance i Spyglass.

El film estarà “ambientat després de que els fills dels millors agents secrets del món ajuden sense saber-ho a un poderós desenvolupador de jocs a alliberar un virus informàtic que li dóna el control de tota la tecnologia, el que els du a convertir-se en espies per a salvar als seus pares i al món”, segons la sinopsis.

Els productors són David Ellison, Dana Goldberg i Don Granger, els quals supervisaran el desenvolupament i la producció del projecte en nom de Skydance. Serà produït per Gary Barber i Peter Oillataguerre de Spyglass, amb la producció de Elizabeth Avellan.

Levi és millor conegut pel seu paper de superheroi a Shazam! De DC Films, que va recaptar $366.080.049 en la taquilla mundial. Pròximament el podrem veure a The Unbreakable Boy, Harold and the Purple Crayon, Chicken Run: Dawn of the Nugget i la molt esperada seqüela Shazam! Fury of the Gods.

Gina Rodríguez va obtenir reconeixement per la seva actuació principal en la sèrie de The CW Jane the Virgin durant cinc temporades de 2014 a 2019. Això li va valer el seu primer globus d’or com a Millor Actriu en sèrie de televisió Musical o Comèdia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada