Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 17 d’agost del 2022

'Big Thunder Mountain'.


Exclusiva des de Deadline: El pròxim llargmetratge de Disney basat en una de les seves clàssiques atraccions dels parcs temàtics, sembla que s’està preparant per a sortir de l’estació, ja que les fonts li van dir a Deadline que Bert i Bertie -el duo de directores de Hawkeye- estan en negociacions per a dirigir un film basat en l’atracció Big Thunder Mountain dels parcs temàtics de Disney. LuckyChap Entertainment i Scott Free produiran, amb Kieran i Michele Mulroney escrivint el guió.

Un passeig en carro miner i ambientat en un poble miner on es descobreix or, el Big Thunder Mountain original es va inaugurar l’any 1979 a Disneyland a Anaheim, i poc després es va inaugurar un altre versió a Magic Kingdom a Orlando. És una de les muntanyes russes més reconeixible en tots els parcs de Disney, i també apareix en les ubicacions de Tokio i Paris.

Els detalls de l’argument es desconeixen, però Disney sempre s’ha esforçat per a descobrir formes de convertir les seves populars atraccions dels parcs temàtics en grans llargmetratges, inclús si el viatge no es basa en un film de Disney. El millor exemple és amb la franquícia de Pirates of the Caribbean, que va començar com un divertit film d’estiu i es va convertir en una franquícia gran d’èxit per la que el estudi encara està desenvolupant nous films. Altres exemples inclouen la recent estrenada Jungle Cruise, protagonitzat per Dwayne Johnson i Emily Blunt, i la pròxima The Haunted Mansion, que tindrà un reboot amb Owen Wilson com a protagonista.

En quant a Bert & Bertie, el duo de directores ja estava en bones mans amb el estudi després d’obtenir altes qualificacions per dirigir gran part de la primera temporada de Hawkeye de Marvel Studios per a Disney+. Inclús amb aquesta forta relació, ambdós necessitaven fer una presentació al estudi, i les fonts diuen que Disney estava encantat des del principi amb la seva visió del que podria ser el film de Big Thunder Mountain.

A més de Hawkeye, Bert & Bertie també han dirigit recentment episodis de l’exitosa sèrie de comèdia de HBO, Our Flag Means Death.

El pròxim film s’afegeix a la creixent llista d’adaptacions cinematogràfiques de Disney a live-action i futures dels parcs temàtics de Disney, que inclouen: el reboot de Haunted Mansion que s’estrenarà al 2023, el film Tower of Terror protagonitzat per Scarlett Johansson, la seqüela de Jungle Cruise amb el retorn de Dwayne Johnson i Emily Blunt, i el nou film de Pirates of the Caribbean protagonitzat per Margot Robbie.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada