Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 7 d’agost del 2022

'Moon Knight Season 2'.

El productor executiu de Moon Knight, Mohamed Diab i l’estrella Oscar Isaac aparentment han confirmat que hi haurà una segona temporada de l’exitosa sèrie de Disney+.

En un vídeo recent publicat en el compte de TikTok de Diab, es pot veure a algú preguntant si hi haurà una segona temporada de la sèrie. Diab apareix en el requadre, anomenant a Moon Knight, abans de que Isaac apareix i pregunti: “Perquè sinó estaríem a El Cairo?”, mentre el trio navega riu amunt.

@hayaattiaaa Since y’all have been asking #oscarisaac #mohameddiab #moonknight ♬ original sound - haya

Si bé no s’ha produït cap anunci oficial sobre una segona temporada, tindria molt de sentit que la sèrie obtingués llum verda. Després d’un recorregut exitós a Disney+, Moon Knight va arribar al final de la sèrie provocant l’aparició d’un altre personalitat per a Marc Spector (Isaac), essencialment acabant en un suspens que podria reprendre’s fàcilment en la segona temporada.

Moon Knight està protagonitzat per Oscar Isaac com a Steven Grant/Marc Spector, marcant el debut a live-action del superheroi preferit dels fans. També presenta a Ethan Hawke com a Arthur Harrow, F. Murray Abraham com la veu de Khonshu, May Calamawy com a Layla i el difunt Gaspard Ulliel.

“La sèrie segueix a Steven Grant, un dependent d’una botiga de regals de bons modals, que pateix apagades de llum i records d’una vida passada”, diu la sinopsis oficial. “Steven descobreix que té un trastorn d’identitat dissociatiu i comparteix el cos amb el mercenari Marc Spector. A mesura que els enemics de Steven/Marc convergeixen sobre ells, ha de navegar per les seves complexes identitats mentre es submergeix en un misteri mortal entre els poderosos deus d’Egipte”.

Basat en el personatge creat per Doug Moench i Don Perlin l’any 1975 per el “Werewolf by Night” #32, Moon Knight és l’alter ego de Marc Spector fill d’un rabí jueu-americà que va créixer fins a convertir-se en un boxejador de pesos pesats i després es va unir a la Marina dels EUA.

Spector, un mercenari que te nombrosos alter egos com el taxista Jake Lockley i el milionari playboy Steven Grant, per tal de combatre millor l’inframon criminal. Però més tard es va establir com a conducte del Déu Egipci de la lluna Khonshu després de morir en una missió a Egipte. Més recentment, ha estat un assessor que es vesteix de blanc i du el nom de Mr. Knight.

Els productors executius són: Isaac, Diab, Kevin Feige, Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Grant Curtis, Trevor Waterson i Rebecca Kirsch.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada