Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 1 d’agost del 2022

'Deadpool 3'.


Un film va quedar absent del panell de la Comic-Con de San Diego de Marvel Studios, i aquest és el pròxim film Deadpool 3, un film pel que molts fans estan extremadament entusiasmats. Segons el cap de Marvel Studios, Kevin Feige, el desenvolupament del film està  en curs i va donar a entendre el que els fans poden esperar d’ell.

En declaracions a The Hollywood Reporter després de presentar el panell en el Hall H en la SDCC, se li va preguntar a Feige sobre la tercera entrega de Deadpool i va parlar de que Marvel Studios té un historial de donar grans canvis quan es tracta d’una tercera entrega en una sèrie de films. Va continuar senyalant que el estudi està cercant la millor manera “d’elevar” el film de la mateixa manera que ho van fer altres tercers filsm com ara Captain America: Civil War, Avengers: Infinity War o Thor: Ragnarok.

“Com ho elevem de la forma en que hem pogut amb Civil War, Infinity War i Ragnarok? Va dir Feige, abans de fer broma sobre treballar amb l’estrella de Deadpool, Ryan Reynolds. “És molt divertit estar en el món del show de Ryan Reynolds”.

Si bé no es sap molt sobre Deadpool 3, ara està essent escrit per Rhett Reese i Paul Wernick a partir d’un esborrany anterior del duo de Bob’s Burguers, Wendy Molyneux i Lizzie Molyneux-Loeglin. El president de Marvel Studios, també va assegurar prèviament als fans que seguirà essent un film amb classificació R, de la mateixa manera que els dos primers films, el que la convertirà en el primer film del estudi amb una classificació madura.

També servirà com el primer film de la sèrie de films de Deadpool que s’estrenarà després de l’adquisició de 20th Century Fox per part de Disney. Encara no s’ha anunciat una data d’estrena.

Els dos primers films de Deadpool són èxits de taquilla, ja que van obtenir una recaptació conjunta de $1.568.733.400. Ambdós films van ser escrits per Rhett Reese i Paul Wernick, basat en el personatge de Marvel creat per Fabian Nicieza i Rob Liefeld, amb el primer film dirigit per Tim Miller i Deadpool 2 per David Leitch.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada