Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 19 d’agost del 2022

'Beverly Hills Cop IV'.


Han passat 28 anys des de que Eddie Murphy va interpretar per últim cop a Axel Foley a Beverly Hills Cop III, i els fans de la franquícia d’acció i comèdia han estat esperant notícies sobre una quarta entrega, que hi ha rumors des de fa molt de temps. A principis d’aquest any, es va revelar que Mark Molloy substituiria els directors de Bad Boys For Life, Adil El Arbi i Bilall Fallah, al cap davant del projecte. El mes d’abril, Beverly Hills Cop IV encara estava en desenvolupament i encara no s’havia fixat una data de producció. Aquesta setmana, mentre promocionava Top Gun: Maverick, Chris Killian de ComicBoock.com va conversar també amb el productor Jerry Bruckheimer, qui va revelar que la quarta entrega començarà a filmar-se molt aviat.

“Bé, estem fent un altre Beverly Hills Cop. Començarem en una setmana o 10 dies i serà per a Netflix”, ens va dir Bruckheimer.

Mentre Murphy promocionava Coming 2 America, va revelar que Beverly Hills Cop IV era el pròxim film en el que volia centrar-se. Coming 2 America va passar d’estrenar-se als cinemes a estrenar-se a Prime Video al 2020 durant l’alça de la pandèmia. “Si, això és el que farem després de Coming 2 America, farem Beverly Hills Cop IV i després el pla es tornar al escenari i posar-me en peu i després d’això és el que faré principalment: posar-me en peu i Beverly Hills Cop”, va dir Murphy a Collider.

Beverly Hills Cop IV va estar entre les quasi dues dotzenes de projectes que van rebre milions d’incentiu de crèdit fiscal de California. S’espera que el film de Netflix i Paramount Pictures obtingui quasi $15,8M de la comissió de Cinema de California i s’estima que generarà una despesa estatal de $78M.

“Han estat tractant de realitzar un altre Beverly Hills Cop durant 15 anys”, va explicar Murphy anteriorment. “En aquest moment, Netflix ho té i estan tractant de desenvolupar el guió. Això és el que es suposa que hem de fer a continuació. Però no faré res fins que el guió sigui el correcte”.

“No vaig sentir cap pressió”, va explicar Murphy quan se li va preguntar sobre interpretar a Axel per primer cop quan tenia 22 anys. “Quan ets jove, ho dones tot per fet. Llavors, això és tot el que sabia. Saps? Les coses van començar a passar ràpid per a mi, així que ni tant sols vaig pensar en això. Ara quan miro enrere, estic com, ‘Uau!’ Era molt jove! 48 hores, faig 20 anys en 48 hores. No estaves pensant això en aquell moment. Però ara puc dir: ‘Vaja. Era molt jove’. No hi havia pressió llavors, simplement estava rodant amb això”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada