Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 25 d’agost del 2022

'The Umbrella Academy Season 4'.


Netflix ha renovat oficialment l’exitosa sèrie de superherois The Umbrella Academy del creador i showrunner Steve Blackman, per a una quarta i última temporada. Aquest anunci es produeix dos mesos després de l’estrena de la tercera temporada que va comptar amb 10 episodis.

“Estic molt emocionat de que els fans increïblement lleials de The Umbrella Academy puguin experimentar el final apropiat per al viatge dels germans Hargreeves que vam començar ara fa cinc anys”, va dir Blackman en un comunicat. “però abans d’arribar a aquesta conclusió, tenim una història increïble per davant per a la quarta temporada, una que tindrà als fans al precipici dels seus seients fins als minuts finals”.

La quarta temporada de The Umbrella Academy tornarà a estar protagonitzada per Elliot Page com a Viktor, Tom Hopper com a Luther, Emmy Raver-Lampman com a Allison, Robert Sheehan com a Klaus, David Castañeda com a Diego, Aidan Gallagher com a Numero Cinc, Justine H. Min com a Ben, Ritu Arya com a Lila i Colm Feore com a Reginald.

La tercera temporada va introduir a nous personatges com ara Justin Cornwell (I Am Night) com a Marcus, Britne Oldford (Hunters) com a Fei, Jake Epstein (Suits) com a Alphonso, Genesis Rodriguez (Big Hero 6) com a Sloane i Cazzie David com a Jayme, així com el cub de Psykronium Inductor de Terror Existencial que inetrpreta el paper de Christopher.

La sèrie està produïda per Universal Cable Productions per a Netflix. Steve Blackman (Fargo, Altered Carbon) n’és el creador i showrunner. Els productors executius addicionals Jeff F. King (Hand of God), Bluegrass Television, i Mike Richardson i Keith Goldberg de Dark Horse Entertaiment. Gerard Way i Gabriel Bá en seran els productors co-executius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada