Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 10 d’agost del 2022

'Echo'.


A mesura que continua la producció de Echo a Atlanta, han aparegut en línia noves fotos darrera de les càmeres des del set de la pròxima sèrie de superherois de Marvel Studios, i que mostren el tant esperat retorn de Vincent D’Onofrio com a Wilson Fisk/Kingpin. S’espera que la sèrie faci el seu debut el algun moment de 2023 com a part de la fase cinc del Univers Cinematogràfic de Marvel.

Les fotos des del set de Echo, que podeu veure a continuació, mostren l’aparença de Kingpin mentre el malvat preferit dels fans utilitza el seu característic vestit blanc. El personatge ha estat vist per últim cop pels fans durant l’episodi final de la sèrie Hawkeye.

Echo presentarà el retorn de Alaqua Cox mentre repeteix el seu paper de Maya López, després de fer el seu debut en la sèrie Hawkeye l’any passat, on es va revelar que Maya tenia una llarga història amb Kingpin (D’Onofrio). Al costat de D’Onofrio està Charlie Cox com a Matt Murdock/Daredevil, Zahn McClarnon (Fargo), Devery Jacobs (Reservation Dogs), Cody Lightning, Chaske Spencer, Tantoo Cardinal i Graham Green.

A Marvel Comics, Echo, és la filla adoptiva de Kingpin, és una dona nativa americana sorda que posseeix la capacitat de copiar perfectament els moviments d’altres persones i, al mateix temps, és una acròbata i artista marcial molt capaç.

Marion Dayre és l’escriptora principal del spin-off de Hawkeye. La sala d’escriptors també inclou a Bobby Wilson, Rebecca Roanhorse, Shoshannah Stern, Josh Feldman, Kaitlyn Jeffers, Steven Paul Judd, Jason Gavin, Ken Kristensen, Dara Resnik i Jessica Mecklenburg.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada