Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 7 d’agost del 2022

'The Bikeriders'.

Segons Deadline, la guanyadora d’un Emmy Jodie Comer, el nominat al Oscar Tom Hardy i el protagonista de Elvis, Austin Butler, han signat per als papers principals en el film dramàtic de New Regency, The Bikeriders. Aquest projecte marca el retorn com a director de llargmetratges de Jeff Nichols, sis anys després de l’estrena del aclamat drama romàntic Loving.

The Bikeriders està inspirat en el llibre de fotografia de Danny Lyon de 1967 del mateix nom. És una història original que té lloc a la dècada de 1960. El film segueix el sorgiment d’un club de motoristes fictici del oest mitjà.

“Vist a través de les vides dels seus membres, el club evoluciona en el transcurs d’una dècada des del lloc de reunió en locals per a forasters fins a convertir-se en una colla més sinistre, que amenaça la forma de vida única del grup original”, diu la sinopsis.

El film estarà dirigit i produït per Nichols. Els productors són Sarah Green i Brian Kavanaugh-Jones de Tri-State, amb la producció executiva de Fred Berger.

Comer és millor coneguda per la seva aclamada interpretació de Villanelle en el thriller dramàtic Killing Eve de la BBC One, que acaba de finalitzar la seva quarta i última temporada. Pròximament la podrem veure en la sèrie de teràpia sexual de HBO Big Swiss, produïda per Adam McKay.

Hardy és millor conegut pels seus papers en films taquillers i aclamats per la crítica com Mad Max: Fury Road, Inception, The Dark Knight Rises i The Revenant. També ha protagonitzat els dos films de Sony/Marvel, Venom i Venom: Let There Be Carnage. Pròximament el podrem veure en el nou thriller d’acció de Gareth Evans, Havoc, per a Netflix. Butler ha protagonitzat recentment el seu primer paper protagonista al cinema com a Elvis Presley en el film dramàtic musical biogràfic de Baz Luhrman, Elvis. Actualment està filmant el seu pròxim gran projecte, Dune: Part Two de Denis Villeneuve.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada