Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 14 d’agost del 2022

'Loki Season 2'.

Mentre continua la producció de la segona temporada de Loki, han sorgit noves fotografies darrera de les càmeres i ens mostra el retorn de la associació de Loki amb Sylvie.

Després del final de la primera temporada on Loki es trobava en un món on ningú el reconeixia, sembla que d’alguna manera tornarà a estar en contacte amb Sylvie, o com a mínim amb una variant seva. Les noves fotos des del set de la sèrie mostren als actors Tom Hiddleston i Sophia Di Martino, mentre la parella camina per l’interior d’un McDonald’s, així com també a Mobius de Owen Wilson.

A continuació podeu donar un cop d’ull a les imatges...

Si bé no ens sabem molt de la segona temporada, l’escriptor Michael Waldron, qui va ser l’escriptor principal de Loki i escriptor de Doctor Strange in the Multiverse of Madness, li va dir a Deadline a principis d’aquest mes que l’equip darrera de la sèrie havia trobat “un nou terreny emocional que cobrir”.

La temporada 2 de Loki s’emetrà segurament a principis de 2023. Actualment es desconeix exactament que abordarà la temporada, especialment després del final caòtic de la primera temporada, que va establir a Kang com un dels malvats més grans del Univers Cinematogràfic de Marvel, mentre aparentment transportava a Loki a un univers completament diferent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada