Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 26 d’agost del 2022

'Warner Bros. Discovery Films'.


Noves dates dels films de Warner Bros. Pictures començant per Shazam! Fury of the Gods i Aquaman and the Lost Kingdom.

Després de passar al 21 de Desembre de 2022, Shazam! Fury of the Gods passa ara al 2023. El film del DCEU protagonitzat per Zachary Levi ara s’estrenarà el 17 de Març als cinemes i als cinemes Imax. Pel que fa a la de Aquaman and the Lost Kingdom s’ha endarrerit al 25 de Desembre de 2023. La data de nadal l’endarrereix significativament de la seva data anterior que era el mes de març de 2023 i ara la data l’ocupa la seqüela de Shazam!

A més de modificar les dates de dos dels films del DCEU, Warner Bros. Discovery també ha fixat dates d’estrena de diversos films.

Entre els canvis de dates, Warne Bros. Discovery ha fixat oficialment les dates d’estrena del pròxim film de terror Evil Dead Rise (21 d’abril de 2023), que ara tindrà la seva pròpia estrena als cinemes, The Nun 2 (08 de setembre de 2023), la nova versió de la llegendària pel·lícula de comèdia House Party (09 de desembre de 2023), a més de canviar la data de la nova versió de Salem’s Lot del 21 d’abril de 2023 a una data per a definir dintre del 2023.

Warner Bros. Discovery també ha fixat una data per a un film per ara desconegut, An Untitled WB Event Film, que s’estrenarà el 10 de Febrer de 2023. Tot i això, no s’ha confirmat res sobre quin és aquest projecte o a què està vinculat, pel que no sabem de que es tracte.

Evil Dead Rise estarà protagonitzat per Alyssa Sutherland (Vikings) i Lily Sullivan (Picnic at Hanging Rock) al costat de Gabrielle Echols (Reminiscence), Morgan Davies (The Girlfriend Experience) i Nell Fisher (Northspur). El productor executiu i estrella de la franquícia, Bruce Campbell, va confirmar prèviament que el pròxim film no tindrà cap vincle amb els films anteriors i es centrarà principalment en el Necronomicon. El film estarà dirigit per Lee Cronin a partir d’un guió escrit per Cronin i Sam Raimi.

The Nun 2 estarà dirigit per Michael Chaves a partir d’un guió escrit per Akela Cooper i estarà produït per James Wan, Peter Safran, Michael Clear, Judson Scott i Gary Dauberman. El film serà la novena entrega del Univers The Conjuring i veurà el retorn de Bonnie Aarons com a Valak/The Nun.

House Party estarà dirigit per Calmatic, nadiu de South Central L.A., director de vídeos musicals d’èxits com ‘Old Town Road’ de Lil’ Nas X, i estarà protagonitzat per Tosin Cole, Jacob Latimore, Karen Obilom, DC Young Fly i Scott Mescudi, SpingHill’s LeBron James i Maverick Carter estan a bord per a produir.

La nova adaptació cinematogràfica de Salem’s Lot estarà escrit i dirigit per Gary Dauberman (Annabelle Comes Home), qui anteriorment va escriure el guió d’un altre adaptació de Stephen King, It de 2017 i It: Chapter Two de 2019. El film estarà protagonitzat per Lewis Pullman, Alfre Woodard, Makenzie Leigh, Bill Camp, Spencer Treat Clark, William Sadler, Pilou Asbæk, John Benjamin Hickey, Kellan Rhude, i Marilyn Busch.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada