Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 19 d’agost del 2022

'Shibumi'.

El director de John Wick, Chad Stahelski, està llest per a dirigir el film d’assassins Shibumi a Warner Bros, i ha trobat l’escriptor Matthew Orton.

Segons informació recent de Deadline, Orton (Operation Finale) s’uneix a Stahelski per a escriure el guió del film d’acció planificat, que estarà dirigit i produït per Stahelski. El film, que està basat en la novel·la de 1979 de Trevanian, el nom amb el que l’estudiós de cinema i escriptor estatunidenc Rodney William Whitaker va escriure la majoria de les seves novel·les.

Encara no s’han anunciat oficialment cap càsting, però arribaran més notícies ara que ja hi ha director i escriptor. La història del film es centra en la lluita entre una conspiració de companyies energètiques que controla gran part del món occidental i un hàbil assassí anomenat Nicholai Hel.

“Nicholai Hel és l’home més buscat del món. Nascut a Xangai durant el caos de la Primera Guerra Mundial, és fill d’una aristocràtica mare russa i un misteriós pare alemany i és el protegit d’un mestre japonès de GO”, diu la sinopsis de la novel·la. “Hel va sobreviure a la destrucció de Hiroshima per a emergir com l’amant més enginyós del món i el seu èxit més gran -i ben pagat- com assassí. Hel és un geni, un místic i un mestre del llenguatge i la cultura, i el seu secret és la seva determinació assolir una mena d’excel·lència personal, un estat de perfecció sense esforç conegut sols com Shibumi”.

“Ara que viu en una aïllada fortalesa a la muntanya amb la seva exquisida amant, Hel es veu arrastrat de mala gana a la vida que havia tractat de deixar endarrere quan un bell i jove estrany arriba a la seva porta a la recerca d’ajuda i refugi. Aviat queda clar que Hel està essent rastrejat pel seu enemic més sinistre: un súper monòlit d’espionatge internacional conegut sols com la Companyia Mare. Les línies de batalla estan traçades: poder despietat i corrupció per una banda, i per l’altre...shibumi”.

Més recentment, Orton va ser escriptor i productor consultor en l’exitosa sèrie de Disney+ de Marvel Studios, Moon Knight. Abans d’això, Orton va escriure el guió del film Operation Finale de 2018, protagonitzat per Oscar Isaac, Ben Kingsley i Mélanie Laurent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada