Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 19 d’agost del 2022

'Ocean's Eleven Prequel'.



Barbie i Ken no han trigat a reunir-se. Margot Robbie i Ryan Gosling estan interpretant als icònics joguets en el film live-action de Barbie dirigit per Greta Gerwig, que arribarà als cinemes l’any que ve i no ha fet més que generar expectació durant la producció. Tot i que falta un any per l’estrena del film, Gosling i Robbie ja estan cercar treballar junts de nou, tronant a Warner Bros. Per a un segon projecte com equip.

Segons informació de Puck News (a través de ComicBook), Gosling està en converses per a unir-se a Robbie en la nova preqüela de la saga Ocean’s a Warner Bros. News va anunciar a principis d’aquest any que Robbie protagonitzarà un nou film de Ocean’s amb Jay Roach com a director.

Aquest nou film de Ocean’s, segons la informació de Puck, tindrà com a objectiu ser una atracció cinematogràfica per a Warner Bros., encaixant amb la nova estratègia cinematogràfica que s’ha implementat sota Warner Bros. Discovery i David Zaslav. El film tindrà un pressupost més gran que els films anteriors de Ocean’s, però no serà tan cara com els grans èxits de taquilla com The Gray Man de Netflix, que també ha protagonitzat Gosling.

Si tot surt com s’espera, aquest serà el cinquè film de la saga Ocean’s des de que Steven Soderbergh va reiniciar la franquícia el 2001. La trilogia inicial va estar protagonitzada per Geroge Clooney, Matt Damon, Brad Pitt i Julia Roberts. Al 2018, es va estrenar un film derivat titulat Ocean’s 8. Aquest film, del director Gray Ross, es va centrar en una colla de lladres composta exclusivament per dones i liderada per la cosina de Danny Ocean. El film va estar protagonitzat per Sandra Bullock, Cate Balnchett, Anne Hathaway, Sarah Paulson, Helena Bonham Carter, Rihanna, Mindy Kaling i Awkwafina. Ocean’s 8 no tenia cap connexió amb la triologia principal de Soderbergh, tret de l’esment de Danny Ocean.

Es diu que el possible film de Ocean’s de Jay Roach, és una preqüela de la història de Danny Ocean de Clooney, pel que serà una peça d’època d’alguna mena. Carrie Solomon està escrivint el guió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada