Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 12 d’agost del 2022

'The Electric State'.


Segons Deadline, l’estrella de Everything Everywhere All at Once, Michelle Yeoh, Stanley Tucci (The Devil Wears Prada), Jason Alexander (Seinfeld), Brian Cox (Succession) i Jenny Slate (I Want You Back) s’han unit al pròxim projecte dirigit pels germans Russo per a Netflix, un film dramàtic i de ciència-ficció titulat The Electric State. S’uneixen als protagonistes prèviament anunciats, l’estrella de Stranger Things, Millie Bobby Brown i l’estrella del Univers Cinematogràfic de Marvel, Chris Pratt.

No es coneixen més detalls sobre els personatges de Yeoh, Alexander i Tucci, però fonts del mitjà assenyalen que Cox i Slate podrien posar veu a personatges animats en CGI del film. S’espera que la producció comenci aquesta tardor.

Publicada per primer cop l’any 2018, la novel·la de The Electric State, es desenvolupa en un futur alternatiu on una adolescent descobreix un estrany robot que li va enviar el seu germà desaparegut. Ella i el robot es proposen trobar al seu germà en un món imaginatiu de humans barrejats amb tota mena de robots, descobrint una gran conspiració en el procés. El mitjà assenyala que Chris Pratt es troba actualment en negociacions per a protagonitzar al costat de Brown.

“Ambientat en un passat “retro futurista”, segueix a una adolescent orfe (Brown) mentre travessa l’oest americà amb un robot i un rodamon excèntric a la recerca del seu germà petit”, diu la sinopsis.

L’adaptació cinematogràfica com he dit està dirigit pels germans Russo, a partir d’un guió escrit per Christopher Markus i Stephen McFeely. El projecte estava prèviament en mans de Uiversal Pictures.

Els germans Russo també en seran productors al costat de Mike Larocca a través de la seva companyia AGBO. Els productors executius són Angela Russo-Otstot, Jake Aust, Geoff Haley, Markus i McFeely, amb Chris Castaldi i Patrick Newall com a productors.

El film The Electric State ha estat en desenvolupament des de 2017 i originalment estava programat per ser desenvolupada pel duo de It, Andy i Barbara Muschietti amb Andy com a director. Tot i això, Andy Muschietti va decidir renunciar a les seves funcions com a director del projecte per a centrar-se en l’esperat film del DCEU The Flash, de Warner Bros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada