Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 29 d’agost del 2022

'Marlowe'.

Exclusiva des de Deadline: Open Road Films ha adquirit els drets nord-americans de Marlowe, un thriller negre policíac protagonitzat per Liam Neeson envoltat d’un grapat d’estrelles com ara Diane Kruger, Jessica Lange, Danny Huston, Alan Cumming, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Ian Hart, Colm Meaney, Daniela Melchior i François Aranud. Neil Jordan dirigeix a partir d’un guió escrit per William Monahan (The Departed). El film s’estrenarà als cinemes el 02 de desembre a través de Open Road/Briarcliff Entertainment.

Pel que fa a Neesom és el seu film número 100, l’estrella interpreta al detectiu Philip Marlowe, el protagonista dels durs misteris de Raymond Chandler que inclouen The Big Sleep, Farewell My Lovely i The Long Goodbye. Aquest es basa en el llibre de l’autor John Banville The Black-Eyed Blonde, una novel·la original autoritzada pel patrimoni Raymond Chandler. L’acció es desenvolupa a finals de la dècada de 1930 a Bay City, i es centra en l’inquietant i desafortunat detectiu Marlowe. El contracten per a trobar l’ex amant d’una hereva glamurosa (Kruger), filla d’una coneguda estrella del cinema (Lange). La desaparició és el primer gir d’una sèrie de esdeveniments desconcertants, i aviat Marlowe és veu en mig d’una investigació mortal i una xarxa de mentides que està decidit a treure a la llum.

El CEO de Open Road/Briarcliff Entertaiment, Tom Ortenberg, va fer el tracte i ho va confirmar a Deadline.

Ortenberg va dir que està “molt emocionat de seguir treballant amb Neeson a Marlowe i celebrar el seu film número 100 amb ell. És la mena de film de la que ens encanta formar part: un repartiment increïble, un escriptor i un director guanyador d'un Oscar i una història apassionant que al públic li agradarà”.

Al tornar a formar equip amb Neeson, Jordan va dir que “no puc imaginar Marlowe sense Liam Neeson. Però es clar, tampoc puc imaginar Michael Collins sense ell. Potser necessitis a una icona per a interpretar a una icona; dit això, no podria sentir-me més honrat de formar equip amb Liam en el seu film número 100, un projecte del que tots estem increïblement orgullosos”.

Marlowe està produït per Alan Moloney de Parallel Films, Gary Levinsohn i Billy Hines de H2L Media Group, Mark Fasano de Nickel City Pictures i Philip Kim i Patrick Hibler de Storyboard Media. El projecte ha estat desenvolupat per Parallel Films juntament amb H2L i Nickel City en associació amb Screen Ireland.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada