Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 2 de setembre del 2022

'Beverly Hills Cop: Axel Foley'.


Després de diversos anys en desenvolupament, sembla que la molt esperada quarta entrega de la franquícia d’acció Beverly Hills Cop finalment avança, ja que comença oficialment la producció de la seqüela de Netflix. Des de Deadline ens du la notícia de que el servei de streaming ha donat la benvinguda a la incorporació de l’actor de Inception, Jospeh Gordon-Levitt i l’estrella de Zola Taylour Paige, els quals s’uneixen oficialment a Eddie Murphy en el pròxim film Beverly Hills Cop 4.

A més de la pròxima seqüela de comèdia, Paige també té uns altres dos films d’alt perfil per al futur pròxim. Això inclou el film de superherois The Toxic Avenger i la comèdia d’amics Brothers. En quant a Gordon-Levitt, el veurem pròximament en la sèrie Poker Face de Rian Johnson i en el film de suspens i ciència-ficció Ash.

La quarta entrega, que du molt de temps en desenvolupament i ara du per títol Beverly Hills Cop: Axel Foley, està dirigit per Mark Molloy a partir d’un guió escrit per Will Beall. Els directors de Batgirl, Adil El Arbi i Bilall Fallah, es van unir inicialment per a dirigir el projecte fa molt de temps.

El film està produït per Murphy, Jerry Bruckheimer, Chad Oman i Melissa Reid, amb Charisse Hewitt-Webster i Ray Angelic com a productors executius.

Beverly Hills Cop va estar dirigida per Martin Brest a partir d’un guió escrit per Daniel Petrie Jr. Seguia la història del intel·ligent detectiu de Detroit Axel Foley, qui va anar a Beverly Hills, California, per investigar l’assassinat del seu amic Mikey, interpretat per James Russo. El film també va estar protagonitzada per el jutge Reinhold, John Ashton, Lisa Eilbacher i Ronny Cox. També va obtenir dues nominacions als Globus d’Or, incloent a Millor Film i Millor Guió, i va ser el film més taquiller de 1984 amb un total de $234.760.478 a nivell domèstic i uns altres $81,6M a nivell internacional i un global de $316.360.478.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada