Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 21 de setembre del 2022

'The Midnight Club'.

Netflix ha publicat un avanç oficial de The Midnight Club, el pròxim drama de terror de Mike Flanagan centrat en un grup de nens malalts que descobreixen un misteri inquietant que voreja el seu hospici. La sèrie estarà disponible el 07 d’octubre.

El tràiler de The Midnight Club comença amb una adolescent la qual el seu brillant futur canvia de sobte després de que li diagnostiquin càncer de tiroides. Ella ingressa a Brightcliffe Hospice, on es fa amiga d’altres adolescents amb malalties terminals que passen el seu temps explicant-se històries de fantasmes. El tràiler també ens dona un primer cop d’ull a la reialesa del terror Heather Langenkamp com la Dra. Georgina Stanton.

          

Basada en la novel·la de terror de Pike publicada l’any 1994, i està ambientada a Rotterdam Home, un hospici per adolescents amb malalties terminals on un grup de pacients comença a reunir-se a la mitja nit per a compartir històries de por. El grup fa un pacte de que el que mori primer es posarà en contacte amb els demés des del més enllà.

La sèrie està protagonitzada per Adia, Igby Rigney, Ruth Codd, William Chris Sumpter, Aya Furukawa, Annarah Shephard i Sauriyan Sapkota, els quals interpretaran “el club que du el nom de la sèrie, de joves adults amb malalties terminals”. El repartiment principal també inclou a l’actriu del film original Nightmare on Elm Street (1984), Heather Langenkamp.

La sèrie està creada i produïda per Mike Flanagan, qui també n’és el showrunner. Els productors executius són Leah Fong, Julia Bicknell i Trevor Macy.

Això marca l’última col·laboració de Flanagan amb Netflix, després de treballar junts a The Haunting of Hill House, The Haunting of Bly Manor i Midnight Mass. Actualment es troba en producció el cinquè projecte de terror per al servei de streaming, que és The Fall of the House of Usher.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada