Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 7 de setembre del 2022

'Red One'.

Segons Deadline, l’alumne de Mad Men, Kiernan Shipka, ha estat escollida oficialment per a protagonitzar al costat de Dwayne Johnson i Chris Evans en el pròxim film nadalenc de comèdia d’acció de Amazon Studios, Red One. Encara es mantenen en secret els detalls sobre el personatge Shipka, però aquest és el projecte més important de Shipka fins al moment. S’espera que la producció comenci aquest any i actualment està programat per estrenar-se al 2023.

Shipka és millor coneguda pel seu paper de Sally Draper en l’aclamada sèrie Mad Men. Més tard, va aconseguir la seva pròpia sèrie en el drama adolescent sobrenatural de Netflix, Chilling Adventures of Sabrina, que sols va tenir 36 episodis. Pròximament la podrem veure en el drama limitat de HBO The White House Plumbers.

Red One està dirigit i produït per Jake Kasdan, qui es reunirà amb Johnson després de treballar junts en els taquillers films de Jumanji. També està escrit per Chris Morgan (Fast & Furious), basat en una història concebuda per Hiram Garcia.

Els detalls del argument i personatges encara es mantenen en secret, però es descriu com una comèdia d’acció i aventures de quatre quadrants rodamon i imagina un univers completament nou per explorar dintre del gènere nadalenc.

El projecte estarà produït per Morgan, Melvin Mar i Sky Salem Robinson al costat de Johnson, Hiram García i Dany García per a Seven Bucks Productions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada